San Francisco

Reisgids

Beste reistijd

Foto's

Praktisch

49 mile scenic route langs alle hoogtepunten!

San Francisco,
Verenigde Staten


San Francisco is een grote stad met veel bezienswaardigheden. Als toerist ben je altijd geneigd om er een paar te kiezen omdat je door onlogisch rondrijden vaak veel tijd verliest. In San Francisco hebben ze hier echter iets op gevonden! De 49 mile scenic route!

Deze route, die word aangegeven door kleine bordjes in de stad ([url="http://www.gocartours.com/wp-content/uploads/ScenicDr-207x300.png" target="_blank"]zie foto hier[/url]) voert je langs alle hoogtepunten in de stad.

Van Fisherman's wharf naar Golden gate bridge, van Golden gate park naar Twin peaks, en van Coit tower naar China town. Werkelijk alle hoogtepunten zitten er volgens mij in. Het enigste punt waar je volgens mij niet langs komt is Lombart streat. Maar dit is met een beetje kaart vrij makkelijk zelf te vinden.

In de Capitool reisgids van San Francisco staat ook een kaart van de route afgebeeld en bij de meeste hotels liggen ook gratis kaarten die je mee kunt nemen. Je kunt ook naar een bekent punt rijden en vanaf daar de bordjes volgen.

De route staat mooi afgebeeld op de volgende website voor het geval je het toch even wilt bekijken. [url="http://image.slidesharecdn.com/san-francisco-49-mile-scenic-drive-map-120708234116-phpapp02/95/slide-1-1024.jpg?cb=1341808950" target="_blank"](Zie foto hier)[/url]