New York City

Reisgids

Beste reistijd

Foto's

Praktisch

New York City image

Nog steeds regen

New York City
Verenigde Staten
Iwjhsantegoeds

Nog steeds regen

Vanochtend hebben we het nog even rustig aan gedaan, want Erik had nog last van zijn maag. Dus maar wat immodium gehaald in de winkel (ja, dat kennen ze hier ook) en in het hotel op de kamer maar ontbeten met eten uit de supermarkt. Na een half uur ging het weer goed met Erik, dus toen op pad.
Eerst hebben we de metro genomen naar Grand Central Terminal. Daar ook the Chrysler Building bekeken. Vervolgens via Bryant Park, Times Square (daar de M&M store bezocht), Rockefeller Center naar St. Patrick's Cathedral. Erik voelde zich zo goed dat hij wel een kroket luste bij Dank U, maar helaas waren alle rundvleeskroketten op, dus heeft Inge een kroket met mozarella/tomaat geproefd, smaakte ook erg lekker!
Vervolgens een klein rondje gemaakt door Central Park, maar onze voeten deden zo'n pijn van twee dagen rondlopen in de stad, dat we snel op zoek gingen naar een plek om te zitten. Ondertussen nog even binnengelopen bij Abercrompie & Fitch, een kledingzaak waar de muziek ontzettend hard staat en de verkoopsters meer aan het dansen zijn als kleding aan het verkopen. Om onze voeten rust te geven besloten we om met de metro (lekker 25 minuten zitten) naar South Ferry te gaan om de ferry te nemen naar Staten Island. Het uitzicht was niet geweldig vanwege het weer (nog steeds regenachtig), maar toch is het wel bijzonder om Manhattan vanaf een afstand te zien.
Weer terug aangekomen op het vasteland een pizza gaan eten bij Ben's Pizzeria in Soho, lekkere pizza's maar veel te groot (18 inch!!!). We hadden 's middags kaartjes gekocht voor een musical op Broadway/West End te weten The Lion King. Erik was nog nooit naar een musical geweest, dus toch maar eens ondervinden. Het was een supermooie musical, zoals Inge al eerder had ondervonden in Nederland.
Morgen is het plan om het uitzicht vanaf Rockefeller Center of the Empire State Building te gaan bekijken en een rondje te gaan fietsen in Central Park.
Tot morgen!

Foto's

eddbe.jpg
eddbe.jpg
Iwjhsantegoeds
d4d82.jpg
d4d82.jpg
Iwjhsantegoeds
f46f1.jpg
f46f1.jpg
Iwjhsantegoeds