Grand Canyon Reviews

10

Categorie: Highlight

Grand Canyon

MariekeH was hier op 2016-07-01

´I've been through the desert on a horse with no name. It felt good to be out of the rain. In the desert you can´t remember your name, 'cause there ain't no one for to give you no pain.´ Een reis door de westelijke staten van de USA mag niet ontbreken op de bucketlist van de reiziger. Huur een luxe camper of wat meer simpeler bus en start een onvergetelijke roadtrip door woestijnachtige landschappen. Wanneer je in de Grand Canyon kijkt, zal de adem worden ontnomen. Wat een natuurwonder is dit! In de canyon zijn verschillende prachtige wandelingen te maken voor ieder niveau wat hiken betreft. Er is zelfs de mogelijkheid om een nachtje met een tent te kamperen. Voor wie niet zo goed ter been is en graag van deze schoonheid wil genieten, zijn er fantastische uitzichtpunten zoals ´Desert View´ en ´Watchtower´. Zowel zonsopkomst als zonsondergang boven dit gebied zijn geweldig om mee te maken. Een ´once in a liftime experience´ is een helikoptervlucht boven dit gebied. Geniet van een rafttrip over de Colorado River. Leer over de geschiedenis en archeologie door met een gids een wandeling te maken. Er is zelfs een treintour mogelijk over de Grand Canyon Railway. Genoeg te doen en te zien in dit prachtige gebied in Arizona.
Zowel een stop van 1 dag als meerdere dagen is de moeite waard
Dit gebied is goed te bereiken voor iedere doelgroep
Zonsopkomst en zonsondergang zijn onvergetelijk
Adembenemende view

In de zomer heel toeristisch
review geplaatst op 2018-07-03

Boek nú je goedkoopste vliegticket naar New York (Newark) mét korting bij Vliegtickets.nl. Gebruik tot 1 december de actiecode COLEWRNOV18.
Boek nú je goedkoopste vliegticket naar New York (Newark) mét korting bij Vliegtickets.nl. Gebruik tot 1 december de actiecode COLEWRNOV18.

Praktische informatie