Death Valley beste reistijd

Het weer in de Death Valley

Of je nu op zoek bent naar cultuur, een bijzondere verre reis of juist een actieve vakantie in de planning hebt: op reis wil je goed weer. Daarom is het handig om vooraf het actuele vooruitzicht voor de Death Valley te bekijken om niet overvallen te worden door slechte weersomstandigheden.
Wil je weten wat het klimaat en de weersverwachting is in de Death Valley? Hieronder vind je de gemiddelde temperatuur en neerslag per maand, zodat je weet of je moet rekenen op regen of zonneschijn. Zo ga je altijd voorbereid op reis. 
 

Beste reistijd voor de Death Valley

* De oranje vlakjes geven de beste reistijd weer

 
De gemiddelde temperatuur en neerslag in
Death Valley:


Reisadvies
Voor de Death Valley geldt een positief reisadvies.

Feestdagen
16 januari Martin Luther King Dag, 30 mei Herdenkingsdag, 4 juli Onafhankelijkheidsdag, 23 november Thanksgiving.

Alle beste reistijden in handige pocket
Wil je te allen tijde op de hoogte zijn van de beste reistijden van alle landen wereldwijd? Dan kun je niet zonder de supercompacte Columbus Reisplannerpocket. Hierin vind je de beste reistijd per land, de gemiddelde temperatuur en neerslag per maand, wanneer het regenseizoen valt, wanneer het warm en koud is en wanneer de feestdagen vallen. Zo heb je de wereldwijde weersverwachting in je broekzak! Neem een Columbus Travel abonnement en ontvang gratis de Columbus Reisplanner t.w.v. € 12,95.  
 

Informatie over Death Valley

Beste foto's & tips van Death Valley

'457313' door MiekeDeHaas '457313' door MiekeDeHaas

Verenigde StatenDeath Valley

Verenigde StatenDeath Valley

Kleurenpalet

MiekeDeHaas

Death Valley is warm, maar o zo mooi. Wij waren hier in de maand oktober en dan is het goed te doen. De foto is genomen bij Artist-point. Alle kleuren kom je hier tegen in deze zandduinen. De kleuren zijn ontstaan door allerlei mineralen die daar in de grond aanwezig zijn. Het wordt ook wel Artiste Palette genoemd.

'483385' door hansdewildt '483385' door hansdewildt

Verenigde StatenDeath Valley

Verenigde StatenDeath Valley

Death Valley !

hansdewildt

De naam doet het niet vermoeden, maar Death Valley is bijzonder mooi! Bij Zabriskie Point heb je een mooi uitzicht over de "Badlands", een door erosie gevormd landschap van geulen die door het berglandschap kronkelen. Dit is zo ongeveer de heetste plek in Amerika. Bloedheet…. maar wonderschoon en zeker de moeite waard om te bezoeken !

Laat kaart zien