Californie

Reisgids

Beste reistijd

Foto's

Praktisch

Onverwacht leuk!

Californie,
Verenigde Staten


Als je met een grote camper door the US of A rijdt dan is het nog wel eens zoeken naar een leuke overnachtingsplek.

We reden van Chumash Lake (ook een onwijs leuke plek!) over de Highway 1 richting het noorden (eindbestemming een aantal dagen later was San Francisco).

De campground die we in gedachte hadden in San Luis Obispo lag heel verrassend (not!) langs de highway. Dit is dus vaak het geval met de campgrounds die zijn ingericht voor grotere campers ook wel RV (Recreational Vehicle) genoemd. Schijnbaar vinden de Amerikanen het erg fijn om slechts een afrit te nemen en daar hun RV (er zitten joekelaars bij!) neer te zetten. Heerlijk die rust ;-(.

Nee dat vonden we niks, daar maar een stuk doorrijden. In de 'bijbel' (de Woodall campground guide) zag ik een RV Park in Morro Bay die pal aan het strand zou liggen. Dat leek ons een stuk leuker. Dat leek niet alleen zo het was super!

Geen drukke weg, we hoorden alleen het geraas van de wind.

Na de camper geïnstalleerd te hebben staken we de weg over en stonden we in de duinen. Een strand/duinwandeling gedaan van ong 1,5 uur, lekker uitgewaaid (de wind was echt hard!). Ook nog gevonden waar we naar op zoek waren....zeeotters!! Schattig!
Wat een onverwachte leuke overnachtingsplek!

Morro Dunes RV Park in Morro Bay www.morrodunes.com