Plymouth malaria

Is er malaria in Plymouth en wat zijn de malaria gebieden Plymouth? Dit is belangrijk om te weten want malaria is een ernstige infectieziekte die in grote delen van Afrika, Azie en Zuid-Amerika voorkomt. Ga je naar Plymouth, dan is het belangrijk je op de hoogte te stellen van het actuele advies malaria Plymouth. Het malaria advies kan van gebied tot gebied in Plymouth verschillen en veel landen hebben een malaria seizoen. Bekijk de malaria kaarten Plymouth om te zien of jouw Plymouth reis zich afspeelt in een gebied waar malaria voorkomt. In sommige landen zijn malariamuggen resistent voor bepaalde malariamedicijnen.

Bescherm je tegen malaria

Belangrijk is te weten dat malariamuggen steken van zonsondergang tot zonsopgang. Draag daarom ’s avonds altijd kleding die je armen en benen bedekken. Smeer op onbedekte lichaamsdelen muggenwerende middelen zoals DEET en slaap ’s nachts onder een met antimuggenmiddel geïmpregneerde muggennet. Vertrouw niet klakkeloos op de klamboe die al in je kamer hangt. Beter is om er zelf een mee te nemen. Zie hier goede voordelige klamboes. Welke malariamedicijnen tegen malariaparasieten je moet slikken hangt af van de bestemming. Grofweg zijn er drie te onderscheiden: Malarone, Lariam en Paludrine. Voor het beste malaria advies Plymouth is het belangrijk om een reizigersgeneeskundig huisarts of een vaccinatiekliniek te contacten.

Actueel malaria advies Plymouth

Zie hier het actuele advies of er malaria voorkomt in Plymouth.  

Informatie over Plymouth

Beste foto's & tips van Plymouth

'159497' door fbdijkstra '159497' door fbdijkstra

MontserratPlymouth

MontserratPlymouth

Verwoeste hoofdstad..

fbdijkstra

Hier is te zien wat een vulkaan kan veroorzaken. De hele hoofdstad van Montserrat is onder lava verdwenen en veranderd in een spookstad.

Laat kaart zien