Wauw: hier wil je gewoon wakker worden image
Bob

Wauw: hier wil je gewoon wakker worden

Je zit helemaal afgelegen van de rest van de wereld. Op een paar ploeterende babyschildpadden na, heb je alleen de jungle om je heen. Je hebt een adembenemend uitzicht bij zonsopgang, met op de achtergrond het geluid van de ruisende golven. Dit is een plek waar je écht wakker wilt worden!



Omgeven door prachtige natuur (Foto: Kevin Steele/Playa Viva Resort)



In Mexico ligt het Playa Viva resort. Een prachtig resort met luxe boomhutten die boven de ongerepte natuur uitsteken. Het complex ligt op 25 minuutjes rijden van Ixtapa, een badplaats in de deelstaat Guerrero. Vanaf je boomhut loop je regelrecht je eigen privéstrand op. Neem een duik in de Pacifische Oceaan en je krijgt gegarandeerd het gevoel dat je in een paradijs bent beland.



Relaxen, actief zijn en feestjes



De boomhutten zijn prijzig, vanaf ongeveer € 285 per nacht. Je kunt kiezen uit een simpele boomhut voor twee, maar ook een super-de-luxe suite. Elke hut heeft in ieder geval een uitzicht op de oceaan. Het is wel all-inclusive. Dat betekent; yoga workshops, massages en spabehandelingen voor als je tot rust wil komen. Voor de avonturiers zijn er wandeltochten en duik- en surflessen. In de avond is er een traditioneel Mexicaans feest met feestelijke lokale gerechten. Dit is zeker een ideale plek om er even tussenuit te knijpen en te relaxen! 





De zonsopkomst vanuit je hut bekijken: ideaal (Foto: Kevin Steele/Playa Viva Resort)





Vanaf je hut duik je al bijna de zee in (Foto: Kevin Steele/Playa Viva Resort)