Dominicaanse Republiek Artikelen & Blogs

Reisnieuws

Top 10 voordelige Caribische eilanden

Gepubliceerd: 13 mrt 2013 2
Op vakantie naar het Caribisch gebied? Aantrekkelijk, maar er zit meestal wel een addertje onder het gras, want het gebied staat niet bekend om zijn ‘goedkope’ vakanties. Toch kunnen de eilanden betaalbaar zijn. Hierbij een top 10 van Caribische eilanden die je je kan veroorloven en extra tips over hoe je geld kan besparen als je ervoor kiest om af te reizen naar de Caribische eilanden.
Domicaanse Republiek
Profiteer van een goedkope vakantie in de Domicaanse Republiek door op vakantie te gaan, daar waar de locals ook te vinden zijn. Ga naar het schiereiland Samana aan de noordoostkust. Dit natuurlijke paradijsje – tussen Punta Cana en Puerto Plata – is het tegenovergestelde van de resorts in de Domincaanse Republiek, maar heeft zeker genoeg te bieden voor reizigers.


Foto door: TicoTica.reisreporter.nl

Je kan hier paardrijdend de bergen in en onderweg kom je koffie- en cacaobomen tegen. Je eindigt bij de 36 meter hoge waterval El Limon. Je kan ook goedkoop een boot huren om naar Los Haitises National Park te varen of naar de witte zandstranden van Cayo Levantado. Vanaf januari tot half maart kan je hier ook honderden bultruggen spotten.
deel dit artikel met je vrienden:
 

2 reactie(s) bij "Top 10 voordelige Caribische eilanden"

  • profile image comment

    Ja... de Dominicaanse.... zo mooi! En je kan er ook snorkelen tussen de Bultruggen! Hebben wij vorig jaar gedaan tijdens een liveaboard van 1 week. Kijk eens op www.consciousbreathadventures.com

    Door DSprangers • geplaatst op 2013-03-15 09:33:39
  • profile image comment

    Top 10 voordelige Eilanden... Curacao ??? Curacao is een hoop dingen, maar goedkoop is het nergens ! De echte el Cheapo eilanden uit de caribs staan niet eens in de lijst.

    Door Ferweg • geplaatst op 2013-03-14 15:06:26

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.

Meer Dominicaanse Republiek artikelen

6 Onveilige landen. Houd je aan ons Columbus-advies!

Wij van Columbus Travel zullen je altijd aansporen om buiten de gebaande paden te reizen. Je hoort ons dan ook niet zeggen dat je deze onveilige landen links moet laten liggen. Maar wees je wél bewust van de veiligheidsrisico’s en gevarenzones. 

Wij van Columbus Travel zullen je altijd aansporen om buiten de gebaande paden te reizen. Je hoort ons dan ook niet zeggen dat je deze onveilige lande...