Costa Rica stekker

Costa Rica – welke stekker heb je nodig?

Ga je op reis naar Costa Rica, dan is het goed vooraf te checken welke stekkers in Costa Rica gebruikt kunnen worden voor het stopcontact. En of het nodig is om een reisstekker of wereldstekker mee te nemen. In veel landen worden namelijk andere stekkers en stopcontacten gebruikt dan in Nederland, waardoor je je meegebrachte apparatuur niet zou kunnen gebruiken. Vaak is het daarom onvermijdelijk om een verloopstekker of een wereldstekker (waarmee je in de meeste landen uit de voeten kunt) te kopen. Ons advies: als je meerdere reizen maakt, koop meteen een goede wereldstekker. Dan ben je klaar voor al je reizen want overal in de wereld zijn andere stopcontacten, en je apparatuur heeft toch electriciteit nodig.

De stekker(s) die in Costa Rica gebruikt kunnen worden zijn : Type A en B
Stekker A
Stekker B

Informatie over Costa Rica

'357622' door albertensandra '357622' door albertensandra

Costa Rica

Costa Rica

Masker

Locatie: Helconia island. In de avond zijn we vaak op zoek gegaan naar diverse soorten kikkers. Ze maken een prachtig geluid en sommigen zijn daardoor makkelijk te spotten. 1 van deze kikkers is de gemaskerde boomkikker.

'339519' door FRIEDAJANSEN '339519' door FRIEDAJANSEN

Costa Rica

Costa Rica

Breedbekkikker Herma

Maak van uw scheet een donderslag. Ik hoop dat ik er nog een zootje laten mag.... Een liedje van Herman Brood .Hij zong dat met de breedbekkikkers,verkleed als breedbekkikker. Ik kan mij nog goed herinneren dat ik dat voor het eerst op de tv zag.

'458728' door deerik '458728' door deerik

Costa Rica

Costa Rica

Hmmm nectar

Ik heb me in CR heerlijk kunnen uitleven op de kolibrietjes. Dit is de Coppery-headed Emerald (Elvira cupreiceps) een kleine endemische soort in Costa Rica. Het was overigens een bewuste keuzen om nog wat beweging in de vleugels te krijgen, bevries je heel de kolibrie, dan komt hij vaak te klinisch over (maar dat is natuurlijk ook een kwestie van smaak).

Bekijk alle Costa Rica foto's en tips