Vancouver

Reisgids

Beste reistijd

Foto's

Praktisch

De Zuiderdam !

Vancouver,
Canada


Ga maar even zitten. De Zuiderdam: 1916 passagiers; 10 dekken een echt 5 sterren cruiseschip.
Dit schip is gebouwd met een wat jonger publiek in gedachten. Bij de inrichting zijn daarom wat meer en fellere kleuren gebruikt dan gewoonlijk. Opvallend zijn de glazen liften aan zowel stuur-als bakboordzijde van het schip die tien dekken met elkaar verbinden en een prachtig uitzicht op zee bieden.
Op het Lido dek bevindt zich behalve een zwembad met uitschuifbaar glazen dak ook een uitgebreide Lido buffetruimte aan met een zeer ruime keuze uit gerechten van alle windstreken. Rondom het hele schip bepalen teakhouten dekken de sfeer.
Voor het amusement is er de Show Lounge op het voorschip en de Vista Lounge waar shows in Las Vegas-stijl en cabaretvoorstellingen worden gepresenteerd. Ook de Piano Bar is op dit schip een populair plekje. Club HAL is het activiteitencentrum voor kinderen tot 12 jaar. Tieners kunnen terecht in de speciaal voor hen ontworpen Loft. Alle hutten hebben een televisie, minibar, kluisje en een dvd-speler.

En niet te vergeten: zelfs de mooie oranje reddingsboten zijn luxe en voor maar liefst 150 personen….wat wil je nog meer. (-: