Vancouver

Reisgids

Beste reistijd

Foto's

Praktisch

Goedkoop en goed slapen, ontbijten en dineren in het centrum van Vancouver

Vancouver,
Canada


We kwamen vrij laat in Vancouver we logeerden in het [url="http://barclayhotel.com" target="_blank"]Barclay Hotel[/url] in Robson street. Robson street is de winkelstraat in Vancouver. Dus je zit meteen midden in het centrum. Met op loopafstand Stanley park, Gastown, Chinatown, Granville market, het strand English Bay en ook een aantal Gallerijen. Vanaf 40 euro kun je daar al logeren. Het is schoon en netjes tv en airconditioning op je kamer. Er is in de kelder ook nog een bar dus je kunt er ook nog gezellig een afzakkertje nemen. Personeel is aardig en ze zijn ook flexibel. We vertrokken 's-avonds pas om 6 uur. Normaal moet je om elf uur uitchecken maar we mochten de kamer gewoon tot 6 uur gebruiken. Een mooi startpunt voor een paar leuke dagen in Vancouver.

adres
1348 Robson Street
Vancouver, BC
tel +1 604-688-8850
Fax: (604) 688-2534
infos@barclayhotel.com

Omdat we zo laat aankwamen wilden we eigenlijk zo snel mogelijk een hapje doen. 25 meter verder zagen we een klein maar gezellig Bistro - cafe Taps bar genaamd [url="http://www.cocoricocafe.ca/index.html" target="_blank"]CocoRico Café[/url].
Ze hebben een uitgebreide [url="http://www.cocoricocafe.ca/evening-menu.html" target="_blank"]menu[/url] keuze voor het Diner . Wat kun je eten soep, salade, sandwiches, vis, vlees, rijst, pasta, curry en zelfs Pizza. Voor het hoofdgerecht ben maximaal 10 euro kwijt. Het is geen haute Cuisine. maar het smaakt goed en de porties zijn genoeg.

Het smaakte zo goed dat we de volgende ochtend hier ook weer zijn gaan ontbijten. Ook hier weer een uitgebreid [url="http://www.cocoricocafe.ca/morning-menu.html" target="_blank"]menu[/url] Voor een goed en stevig ontbijt zonder drinken ben je maximaal euro 7,50 kwijt. En er is goede koffie, cappuccino , espresso, latte, of zelfs warme chocolademelk en ook Thee.

Personeel is vriendelijk. Er eten veel locals die voor hun werk hier ontbijten of na hun werk hier met een collega gaan eten. Altijd een goed teken als er veel locals zijn.

adres
1290 Robson St
Vancouver, BC
Tel. 604-687-0424
E-mail: info@cocorico.ca