Canada reviews

9
Canada inuvik
MariekeH was hier 01 sep 2016
Inuvik is een sober, stoffig en modderig plaatsje waar je goed kunt zien en proeven dat de winters er lang, koud en bar zijn. Mensen kleden zich warm en het uiterlijk van de lokale bevolking lijkt op die van de eskimo’s. Tegelijkertijd met de kou bekruipt je een warm gevoel, omdat je op zo’n unieke locatie bent in het noorden van Northwest Territories. Het dorp ligt ongeveer op 200 kilometer afstand rijden van de Artic Circle. Dat is al een mijlpaal op je reis, want een foto in bikini of zwembroek bij het bord kan niet in je collectie foto’s ontbreken. In Inuvik zelf kun je je vermaken in de plaatselijke bibliotheek, een klein subtropisch zwembad of een boodschap doen in de supermarkt. Er is een bezoekerscentrum dat meer dan de moeite waard is om te bezoeken. Ten eerste kun je daar je certificaat ontvangen als bewijs dat je de Artic Circle bent overgestoken. Daarnaast is er een expositie over het leven van de traditionele inwoners en hun cultuur. Er is in Inuvik zelfs de mogelijkheid tot kamperen op Happy Valley Territorial Park. Een netjes onderhouden grasveld met vlonders geeft de mogelijkheid om je tent boven de grond op te zetten, zodat je minder last hebt van nachtvorst en dauw. Er is een douchegebouw aanwezig inclusief beperkte douchetijd met warm water. Op het moment van schrijven is het in Inuvik -1 graden Celsius met lichte sneeuwval. Je vindt Inuvik met deze GPS coördinaten: 68° 21' 38.6784'' N and 133° 43' 22.8648'' W.
Horeca Wandelroute Fietsroute Autoroute Highlight Accommodatie Cultuur Dorp
  • Trotseren van de Artic Circle
  • Avontuurlijke roadtrip naar Inuvik
  • Verschillende seizoenen in één week
  • Kamperen in het noorden van de Northwest Territories
  • Tref voorbereidingen voor heftige sneeuwval
Review geplaatst op 2018-10-10
8
Canada Icefields Parkway
baatjes was hier 01 aug 2018
Zoals velen doen tijdens hun reis door West-Canada reden wij ook over de Icefields Parkway. Wij reden de weg vanuit Jasper naar Banff. Andersom kan natuurlijk ook prima. In ons boek staat deze route als de 'meest spectaculaire panoramaroute van Noord-Amerika' beschreven. Dat kan ik niet beweren omdat ik lang niet alle routes in Noord-Amerika heb gereden. Maar dat het mooi is, kan ik wel beamen. Je kunt bij elke parkeerplaats wel stoppen voor weer een prachtig uitzicht of een wandeling naar een watervalletje. Bij het Columbia Icefield Centre kun je de Athabasca gletsjer op, wat op zich leuk is, maar wel heel toeristisch. Het gedeelte van de Icefields Parkway dat in Banff ligt is iets minder goed voorzien van bordjes dan Jasper. Je moet hier wat meer zoeken. Om Bow Lake kun je natuurlijk niet heen. Sla deze weg echt niet over als je in de Rockies bent, en accepteer de vele toeristen.
Regio
  • Prachtige vergezichten
  • Geen vrachtwagens toegestaan op deze weg
  • Veel toeristen, vooral bij Columbia Icefield Centre
Review geplaatst op 2018-08-20
6
Canada Lake Louise
baatjes was hier 01 aug 2018
Lake Louise.....bejubelt om haar schoonheid. O, het is zeker mooi. Maar ook absurd druk. Toen we aan kwamen rijden om 06:45 was de weg naar Moraine Lake al afgesloten. En de parkeerplaats van Lake Louise liep tegen die tijd ook al aardig vol. Gelukkig hadden we nog een plekje, anders kom je op de overflow parkeerplaats, 10 kilometer verderop, te staan en moet je met een shuttlebus naar het meer. Voor ons verliest een mooie (maar zeker niet mooiste) plek zijn charme wanneer het zo immens druk is. Zelfs een wandeling naar de Valley of the Six Glaciers, kon je in ganzenpas achter elkaar aan doen. Wij hebben een wandelingtje langs het meer gemaakt en zijn daarna snel verder gegaan met onze verkenning van Banff National Park.
Stad
  • Mooi meer
  • Logistiek is goed georganiseerd
  • Charme volledig weg.
  • Immens druk
Review geplaatst op 2018-08-11
8
Canada Vancouver
hansdewildt was hier 01 sep 2016
Als we het over gratis bezienswaardigheden hebben, dan moet je de bibliotheek van Vancouver bezoeken. Het gebouw van deze openbare bibliotheek is een echt pareltje. In 1990 schreef de stad een wedstrijd uit voor het ontwerp van een nieuw bibliotheekgebouw. Het meest gedurfde ontwerp kwam van architect Moshe Safdie en het was ook de publieksfavoriet. De bouw begon in 1993 en in 1995 was alles af. Het gebouw lijkt erg veel op een moderne versie van een Romeins colloseum. Eigenlijk gaat het niet om één gebouw, maar om een complex, gelegen op de Public Libray Square. Het complex bevat verder nog een overheidsgebouw, winkels, restaurantjes en een ondergrondse parking. Het is zeker de moeite waard om dit prachtige gebouw te bezoeken.
Stad
  • mooie architectuur
  • interessant gebouw
  • gratis
  • iets buiten het centrum
Review geplaatst op 2018-08-07
9
Canada Clearwater Valley Road(trip)
baatjes was hier 01 jul 2018
In Canada is genoeg moois te zien. Wells Gray Provincial Park is zoiets moois. Langs de Clearwater Valley Road vind je de prachtigste watervallen, van laag tot heel hoog. Degene die het meest indrukwekkend is, is toch wel Helmcken Falls. De waterval dondert met veel geweld 180 meter in de diepte. Je kunt Helmcken bekijken vanaf het viewpoint maar vele malen indrukwekkender is het om de waterval vanaf de zuidzijde te benaderen via de vier kilometer lange South Rim trail. Je staat dan veel dichterbij de waterval dan wanneer je op het viewpoint staat. Er staan geen hekjes dus het is wel uitkijken geblazen. Naast watervallen is ook beslist Ray Farm een bezoek waard (zeker als je vogelliefhebber bent), en Trophy Mountain, met zijn prachtige alpiene bloemweides. Vergeten niet je insect repellent mee te nemen, het wemelt hier van de muggen (30 soorten, ze laten allemaal een ander bult achter :-) ) Wij verbleven in Across the Creek Cabins. Fantastische cabin, waar je met het achtergrond geluid van de beek in slaap valt. Nergens zo lekker geslapen als daar!
Regio
  • Niet zo druk als de Rockies
  • Afwisselende bezienswaardigheden
  • Highlights zijn goed te belopen
  • Heel veel muggen
Review geplaatst op 2018-08-06
8
Canada Vancouver Island
hansdewildt was hier 01 sep 2016
The Fairmont Empress (het meest bekend als The Empress) is een van de oudste en beroemdste hotels in Victoria. Het is gelegen op Government Street met uitzicht op de Inner Harbour. Het schitterende sprookjes hotel beschikt over 477 kamers, met de meeste ofwel uitzicht op de Inner Harbour of op de binnenplaats achter de tuinen van het hotel. Het heeft vier restaurants, waaronder The Bengal Lounge, die is ingericht in Victoriaanse tijdperk; koloniale Indische stijl. Om er een nachtje te slapen moet je wel een stevige prijs betalen, n.l. 350 dollar. Dat is pittig voor een overnachting in een hotelletje !
Regio
  • niet toeristisch
  • prachtige locatie
  • verwennerij
  • behoorlijk aan de prijs
Review geplaatst op 2018-08-05
9
Canada Vancouver Island
baatjes was hier 01 jul 2018
We kwam een met de boot aan in Nanaimo en van daar doorreizen naar Ucluelet. Aangekomen in Nanaimo dacht ik echt waarom is iedereen zo lyrisch over dit eiland. Het was er druk op de doorgaande weg, nog drukker dan Vancouver. Maar naarmate we dichter bij Ucluelet kwamen werd het rustiger en mooier. Ucluelet is een klein dorpje gelegen op een landtong/schiereilandje met leuke restaurantjes en een klein vissershaventje. Je kunt vanuit het dorp de Wild Pacific Trail lopen. Een in totaal ruim 8 km lang pad langs de kust. Met het een mooie vergezicht na het andere. Sla ook het Pacific Rim National Park niet over. Dit ligt (voor een deel) tussen Ucluelet en Tofino. Je kunt hier wandelingen doen naar prachtige stranden en door oud regenwoud. Ook kun je vanuit Ucluelet of Tofino berentochten maken of walvistochten. Of je vliegt een stukje in een watervliegtuig. In Ucluelet was het gelukkig wat koeler dan in Nanaimo, door zeemist.
Regio
  • Koeler dan Nanaimo
  • Ucluelet minder toeristisch dan Tofino
  • Wild Pacific Trail te lopen vanuit Ucluelet
  • Ucluelet is goede uitvalsbasis voor Pacific Rim
  • Lange reis om er te komen
Review geplaatst op 2018-08-02
9
Canada Vancouver
baatjes was hier 01 jul 2018
Wanneer je net als wij maar één volle dag hebt in Vancouver moet je keuzes maken: wat ga je bekijken en wat niet. De gastheer van onze B&B gaf aan dat we de zeemuur in Stanley Park vooral moesten wandelen en dat we dan zo naar het stadscentrum konden lopen. Goed idee. Alleen de zeemuur is 8,8 km lang en als je dan ook nog hier en daar wilt rondkijken, wordt het wel een erg lange tocht. Daarom hebben we fietsen gehuurd, helm op, en gaan. Stanley Park is een mooi groen park waar je echt wel wat tijd kunt doorbrengen. Ook Granville Island is leuk om te bezoeken met zijn overdekte markt. Je kunt gemakkelijk met False Creek Ferry naar dit schiereiland varen. Ook downtown Vancouver is genoeg leuks te zien: de stoomklok is een ware publiekstrekker. Elk kwartier geeft deze klok een riedeltje weg en op het hele uur is het een waar fluitconcert. Ook de Lookout is leuk. Wat prijzig, maar je mag meerdere keren op een dag naar boven.
Stad
  • Gemoedelijke sfeer
  • Mooi park
  • Leuke, compacte binnenstad
  • Redelijk veel bedelaars
Review geplaatst op 2018-07-26
8
Canada Vancouver
judithspekschoor was hier 01 mei 2017
Mooie, kleine, overzichtelijke "grote stad" diversiteit maakt het leuk. Heerlijk veilig park. Stad is erg goed te verkennen op de fiets. Klein oud gedeelte. De bekende torens van het zakendistrict. Enorme haven. De oceaan. Een deel dat is ingericht met kunst en restaurantjes, markt enz. En alles binnen 10km. Ook het aquarium vonden wij de moeite waard. Leuk ingericht, veel diversiteit. Klein nadeel: tussen old en China town heeft een hele groot groep daklozen een soort kampement opgericht midden op straat, daar komt het de veiligheid niet ten goede.
Stad
  • Overzichtelijk op de fiets
  • Toplokatie
  • Druk met toeristen
Review geplaatst op 2017-09-16
10
Canada
Marjolijn was hier 15 mrt 2018
Wauw wauw wauw. Wat een heerlijk land. Een rondreis van slechts 10 dagen door Canada. Toronto, Niagara on the Lake, Niagara Falls, Algonquin Park, Ontario, Quebec ... We hebben slechts een glimps gezien, maar het vraagt om meer Canada. Het land is heel fijn te reizen per auto en de mensen zijn heel vriendelijk. De natuur is overweldigend mooi. We hebben midden in de bossen bij een prachtig meer gestaan. Een lange steiger, prachtig uitzicht en ... stilte. Geen hordes toeristen, just us. Genieten van de natuur, de geur, de geluiden. Het is bijna niet te beschrijven. Canada zit in mijn hart gesloten en ik heb heimwee.
Land
  • Geweldige natuur
  • Rust & Stilte
  • Lekker eten
  • Goede wegen
  • Montreal vonden wij niet bijzonder.
Review geplaatst op 2018-03-15
5
Canada Lake Louise
ChristaThieme was hier 15 mrt 2018
Rond het middaguur komen we de Icefields Parkway op en rijden we naar Lake Louise. En dat was echt een foutje in de planning! Mijn god, wat een drukte! De hele ochtend bijna geen kip op de weg en bij Lake Louise is er geen parkeerplaatsje meer vrij. Bussen, campers en auto’s rijden af en aan. We rijden steeds verder naar boven en uiteindelijk zien wij een camper wegrijden en kunnen wij zijn plekje innemen. In en rond het prachtige Fairmont Chateau Hotel dat langs de oever van Lake Louise ligt is het een drukte van belang. Kruiers lopen af en aan met bagagewagens vol met koffers van de gasten, overal waar je kijkt zie je dagjesmensen van allerlei nationaliteiten en hoor je het geluid van klikkende camera’s om je heen. We wilden eigenlijk iets gaan drinken in het hotel maar het was zo ontzettend stampvol dat ik eigenlijk alleen maar weg wilde. Daarbij bleek het in het hotel niet mogelijk om een biertje, een koffie en wat fris op één plek te drinken. Koffie kon je krijgen in de koffiebar die er helemaal niet gezellig uitzag. Het biertje kon je bij de bar krijgen, maar daar mochten de kinderen niet mee naar binnen omdat zij nog te jong waren voor alcohol. Lake Louise wordt gezien als één van de mooiste meren van de Rockies, maar ik heb er eigenlijk niet van kunnen genieten. Het enige wat ik dacht is “weg uit deze mensenmassa”. Conclusie, rond de middag naar Lake Louise is een absolute No-Go!
Stad
  • Prachtig gelegen aan het meer
  • Mooie uitzichten
  • De architectuur is ook mooi
  • Kasteelachtig hotel
  • Het kan heel druk zijn
Review geplaatst op 2018-03-15
8
Canada Vancouver
kburgers1 was hier 15 mrt 2018
Stanley Park is sinds 1888 het stadspark van Vancouver. In het park komen de mensen even tot rust in de natuur. Er is genoeg picknick- en zwemgelegenheid terwijl andere juist actief zijn door te sporten in het park. Als je in Vancouver bent is het leuk om een dagje te gaan fietsen in Stanley Park. Rondom Stanley Park zijn meerdere fietsverhuurbedrijven waar je voor een aantal uur of een dag een fiets kan huren. De round-trip door het park is 9 km. In Stanley Park zijn meerdere bezienswaardigheden die je tijdens je fietstocht kan bezoeken. Zo kan je een kijkje nemen in het Vancouver aquarium. Een stukje verderop van het aquarium vind je een aantal Totempalen bij Brockton Point die een interessant native verhaal vertellen. Om vervolgens door te fietsen en te genieten van het uitzicht op de Lionsgate Bridge vanaf Prospect point. Als je aan het einde van het rondje bij de Lost Lagoon aangekomen bent, een groot meer midden in het park, heb je nog kans op het spotten van wasberen en verschillende soorten vogels. Kortom een park met vele mogelijkheden!
Stad
  • Stadspark
  • Leuke fietsroute
  • Veel bezienswaardigheden in het park
  • Wildlife in het park
  • Toeristisch
Review geplaatst op 2018-03-15
9
Canada Dawson City
kburgers1 was hier 01 jul 2016
In Dawson City waan je jezelf in de tijd van de gold rush. Het dorpje oogt nog zoals het in de jaren 1898 was. Met een kijkje bij de dregde no.4 en de paddlewheeler (radarboot) de Keno krijg je een goed idee van de tijd van de goudzoekers. In de avond kan je ontspannen in Diamond Tooth Gerties Gambling Hall zoals de goudzoekers dat ook deden. Of geniet van een schitterend uitzicht vanaf de Midnight Dome waarbij je een mooi uitzicht hebt over Dawson City (zie foto). Dawson City geeft je een kijkje in een belangrijk stukje geschiedenis en even heb je het gevoel alsof je er zelf bij bent geweest.
Stad
  • Historische plek
  • Mooie natuurlijke omgeving
  • Veel wildlife in de omgeving
  • De weg vanaf Alaska is onverhard
Review geplaatst op 2017-01-25
10
Canada Jasper
hansdewildt was hier 15 mrt 2018
De Glacier Skywalk is Jasper's nieuwste attractie sinds april 2014. Op de Glacier Skywalk kun je over een 400 meter lange loopbrug lopen. Je loopt over glas. Deze attracties is niet goedkoop. Ongeveer 40 Canadese dollars moet je neertellen, maar het is zeker de moeite waard. Vreemd is wel dat de meeste mensen blokkeren als ze hun eerste stap op de skywalk zetten. Je weet wel dat alles OK is, want je bent beslist niet de enige die daar op de glazen platen loopt. Toch zijn er toeristen die terugdeinzen en op een afstand "genieten" van de mensen die voetje voor voetje de glazen brug op gaan. Het hele idee is spectaculair, het uitzicht geweldig, maar je loopt wel over een glazen vloer boven een enorme afgrond en als je naar beneden kijkt voelt het toch een beetje raar.……. We gaan toch, het zweet breekt me uit, maar na de eerste stap gaat het gelukkig gemakkelijker. Wat een ervaring was dit; een adembenemend uitzicht over de Sunwapta Vallei zowel in de verte als in de diepte door de glazen vloer. We hebben er geen spijt van dat we gegaan zijn. Het was de perfecte balans van een adembenemend uitzicht en van adrenaline-pompende opwinding. ! Dit moet je beslist gaan doen als je in Jasper NP bent.
Stad
  • spectaculair
  • adembenemend uitzicht
  • voor waaghalzen
  • moet je een keer in je leven gedaan hebben.
  • niet doen als je hoogtevrees hebt
  • is niet goedkoop
Review geplaatst op 2018-03-15
10
Canada Vancouver
Leeuwinnetje was hier 01 jul 2014
Vancouver heeft mij als 'geen stedenmens zijnde' blij verrast. Het is voor ons de eerste grote stad die we buiten Europa bezoeken dus we zijn flink onder de indruk van al die hoge gebouwen. Het vervoer van het vliegveld naar Vancouver is een makkie met de skytrain. Een vriendelijke zwerver helpt ons vervolgens om ons hotel te vinden. Het begin is goed! We waren hier 3 dagen maar kwamen tijd te kort! We zijn het Stanley Park rond gelopen, naar Granville Island & Grouse Mountain geweest & twee keer naar de Look Out Tower (als je overdag gaat mag je 's avonds met hetzelfde kaartje nog een keer naar boven!). Een droom die voor mij uitkwam was een vlucht met een watervliegtuig boven de stad, dat was echt zo geweldig! Naast dit alles kun je er ook nog heerlijk eten, wat wil je nog meer? Hier gaan we zeker nog eens terug komen!
Stad
  • Stanley Park
  • Natuurschoon 'om de hoek'
  • Grouse Mountain
  • Openbaar vervoer
  • Geen
Review geplaatst op 2016-11-08
9
Canada Edmonton
ChristaThieme was hier 15 mrt 2018
Nationaal Park Jasper ligt midden in de Rocky Mountains en is een must-see voor de natuurliefhebber. De majestueuze eeuwenoude bergen vormen een prachtig decor voor de ongelooflijke blauwe meren. Er zijn genoeg cabins of campings om te overnachten van eenvoudig tot zeer luxe. Voor ieder wat wils. Bijna alle highlights zijn binnen enkele minuten van de 3 hoofdwegen; de Icefields Parkway, Yellowhead Highway en Maligne Road. Wij hebben veel wildlife langs de wegen gezien zoals, herten, steenbokken, bergschapen en natuurlijk de beren die je van echt heel dichtbij (vanuit de auto) kan zien. Het was voor ons een geweldige ervaring die wij nooit zullen vergeten!
Stad
  • Wildlife te zien vanaf heel dichtbij
  • Echt prachtige natuur en uitzichten
  • Niet, of het moet de vele toeristen zijn
Review geplaatst op 2018-03-15
8
Canada Quebec
JoshuaX was hier 01 sep 2006
Dit is samen met Vancouver zonder twijfel de mooiste stad van Canada, alleen kleinschaliger. Het heeft een prachtig ommuurde Unesco oud stadsdeel, bestaande uit een boven- en benedenstad. Het is perfect intact, je kunt in de stad en omgeving gemakkelijk één of twee weken doorbrengen. Blikvanger is het Chateau Frontenac dat boven de stad uittorent, nu een hotel waar je vrij binnen mag rondkijken. Maar buiten dit schitterende bouwwerk zijn er nog veel meer straatjes en bijzondere gebouwen en kerken te bewonderen. Ook is er een volledig intacte citadel boven het grote stadspark Plains of Abraham. In de citadel kun je de wisseling van de wacht meemaken. Het is niet voor niets de oudste stad van Noord Amerika (1608) en dat laat zich in alles zien. Reken op véél sfeer en een relaxte bevolking, Frans georiënteerd. Het is qua beleving de meest Europese stad in die werelddeel, het doet mij het meest aan het Quartier Latin denken in Parijs. Er is ook veel te doen rondom Québec City. Je kunt met de fiets alles goed verkennen, onder meer de 80 meter hoge waterval Montmorency en het prachtige landelijke Ile d'Orleans. Als je in Oost Canada bent, neem Québec City dan zeker op in je reisschema.
Stad
  • Prachtig oude ommuurde stad, Unesco
  • Alles te voet of met de fiets te bekijken
  • Schitterende omgeving rond Quebec City
  • zeer relaxte, Franse sfeer
  • Heerlijk (Frans) eten
  • Geen directe vluchten, via Montreal
  • Ligt enigszins geïsoleerd
Review geplaatst op 2016-09-27
7
Canada Blue River
ChristaThieme was hier 01 aug 2016
Bijna alle meren in de Candese Rocky Mountains worden gevoed door de smeltend sneeuw en ijs. Eleanor Lake is daar echter een uitzondering op. Dit meertje ligt midden in het kleine stadje Blue River tussen de natuurparken Jasper en Wells Grey in. Door zijn centrale ligging en de warme temperatuur van het water wordt het vooral gebruikt voor recreatieve doeleinden. Zowel bewoners van Blue River als toeristen maken hier gebruik van. Er is een klein strandje waar je kan zwemmen, er wordt gevist en je kan met een klein bootje varen. Het is ideaal voor families met jonge kinderen. Overdag is het vol leven, maar ’s-avonds wordt het rustig en valt er een serene stilte over het meer. Dat is het moment dat ik het meest geniet van Eleanor Lake.
Stad
  • Zwemmen in Eleanor Lake
  • Kamperen en huur van cabins mogelijk
  • Mooie stop tussen Jasper en Wells Grey NP
  • Overdag druk en toeristisch
Review geplaatst op 2016-09-24
8
Canada Banff
ChristaThieme was hier 01 aug 2016
Banff is een pittoresk en toeristisch stadje midden in de Canadese Rocky Mountains. Zonder de vele toeristen zou het stadje niet kunnen floreren. Ze doen er dan ook alles aan om het de toeristen naar hun zin te maken. Er is van alles te doen en te zien. Winkeltjes, souvenir shops, knusse restaurantjes en vele hotelletjes en een enorme kampeergelegenheid. Je kan er verschillende hikes lopen, met een gondel omhoog voor spectaculaire uitzichten, vissen, golfen, kanoën en nog veel meer. Overdag is het erg vol met mensen in de straten, maar in de ochtend kan je in alle rust genieten in de avond is het erg gezellig. Kortom, je kan er dagen vertoeven!
Stad
  • Mooi voorbeeld van Canadese architectuur
  • In het stadje is alles op loopafstand
  • Walhalla voor de standaard toerist
  • Erg mooi gelegen in de bergen
  • Heel veel verschillende activiteiten mogelijk
  • Heel, heel erg toeristisch
Review geplaatst op 2016-09-20
4
Canada Lake Louise
ChristaThieme was hier 15 mrt 2018
Als je in de Canadese Rocky Mountains bent, dan is een bezoek aan Lake Louise een must. Er wordt gezegd dat het meer de mooiste is van British Columbia en misschien zelfs van de wereld. Toch raad ik je af om hier in het hoogseizoen midden op de dag naar toe te gaan. Het is er loeidruk. Ondanks dat er heel veel parkeerplaatsen zijn is het lastig om een vrij plekje te vinden, zeker voor een camper. Kruiers lopen af en aan met bagagewagens vol met koffers van de gasten van het luxueuze viersterrenhotel Fairmont Chateaux aan de oever van het meer, overal waar je kijkt zie je dagjesmensen van allerlei nationaliteiten en hoor je het geluid van klikkende camera’s om je heen. Je kan gewoon het hotel binnenlopen om wat te drinken. Je hebt dan de keuze uit een koffiebar die er niet echt gezellig uitziet of om een drankje te drinken in de Walliser Stube. Helaas mogen de kinderen daar volgens de Canadese wet niet naar binnen omdat daar alcohol wordt geschonken. Wel heb je vanuit deze bar een prachtig uitzicht over Lake Louise. Ook is het een oase van rust na al die drukte buiten rond het meer.
Stad
  • Prachtig onnatuurlijk blauw meer
  • Goede wandelroutes rond het meer
  • Gemakkelijk te bereiken via Icefields Parkway
  • Je struikelt over de mensen overdag tijdens het hoogseizoen
  • Door de drukte is het lastig om de schoonheid van de natuur te ervaren
  • Parkeren met een groter voertuig kan lastig zijn
Review geplaatst op 2018-03-15