Regina beste reistijd

Het weer in Regina

Op reis wil je natuurlijk goed weer. Daarom is het handig om vooraf het actuele vooruitzicht voor Reginate bekijken om niet overvallen te worden door slechte weersomstandigheden.
Wil je weten wat het klimaat en de weersverwachting is in Regina? Hieronder vind je de gemiddelde temperatuur en neerslag per maand, zodat je weet of je moet rekenen: op regen of zonneschijn en of het er koud of warm is. Zo ga je altijd voorbereid op reis en vermijd je de regentijd.

 

Beste reistijd voor Regina

* De oranje vlakjes geven de beste reistijd weer


De gemiddelde temperatuur en neerslag in
Midden-Canada:
De beste reistijd voor Regina is maart t/m oktober. Je kunt het hele jaar door prima door Regina trekken. Wanneer je ook een kijkje wilt nemen in het hoge noorden, dan prik je het beste een datum in juli of augustus. Tenzij je natuurlijk voor de sneeuwervaring gaat.

Reisadvies
Voor Regina geldt een positief reisadvies.

Feestdagen
22 mei Victoria Dag, 1 juli Regina Dag, 9 oktober Thanksgiving, 11 november Herdenkingsdag.

Alle beste reistijden in handige pocket
Wil je te allen tijde op de hoogte zijn van de beste reistijden van alle landen wereldwijd? Dan kun je niet zonder de supercompacte Columbus Reisplannerpocket. Hierin vind je de beste reistijd per land, de gemiddelde temperatuur en neerslag per maand, wanneer het regenseizoen valt, wanneer het warm en koud is en wanneer de feestdagen vallen. Zo heb je de wereldwijde weersverwachting in je broekzak! Koop de Columbus Reisplanner voor € 12,95 of krijg deze gratis bij een abonnement

 

Informatie over Regina

Laat kaart zien