Auckland

Reisgids

Beste reistijd

Foto's

Praktisch

Gratis internet mogelijk!

Auckland,
Nieuw-Zeeland


Op aanraden kocht ik een e-reader, namelijk de Kindle van amazon.com. Je kan de gewone wifi-variant kopen, maar voor ong. 30euro extra heb je de 3G-variant met op heel veel plekken ter wereld gratis internet waaronder Nieuw-Zeeland (zie deze[url="http://client0.cellmaps.com/viewer.html?cov=1" target="_blank"] link [/url]voor de exacte dekking)! Die 30euro haal je er al snel uit en doordat ik nu maandenlang niet voor internet hoefde te betalen, heb ik zelfs die e-reader er qua kosten gemakkelijk uitgehaald ;)
Kan je dus mooi tijdens de bus-/ autoritten even updates posten via social media, op plaatsen waar mobiele telefoons geen bereik hadden (zoals Abel Tasman NP) soms wel kijken hoe warm het de volgende dag gaat worden of tijdens een aardbeving (en daardoor slecht/geen mobiel bereik) toch het ongeruste thuisfront laten weten dat je oké bent.
Ik wilde eerst geen e-reader hebben, maar raad het nu iedereen aan want zowel mijn vriend als ik zeggen dat deze 3G-Kindle voor ons de aankoop van het jaar was!