Nieuw-Zeeland

Reisgids

Nieuws

Beste reistijd

Regio's en steden

Foto's

Praktisch

Nieuw-Zeeland image

Nieuw-Zeeland

Nieuw-Zeeland
Oceanië
Jonneke

Nieuws vanuit Nieuw Zeeland deel 5

Nu een echt spannend verhaal!

Maandag 19/01

Mensen, mensen!
Ik heb een tongpiercing!
Ik zat er al een tijdje over te denken en toen we vandaag in Queenstown aankwamen gingen Simone & ik op zoek naar een piercingshop. Toen we er eentje gevonden hadden vertelde te piercingman (met gouden tanden, oh ja!) me vanalles over tongpiercings (dat het geen pijn zou doen & snel zou genezen enzo) en toen durfde ik niet meer (watje dat ik ben :P).
Er waren nog 2 andere vrouwen in de shop die me verzekerden dat het echt geen pijn zou doen en van Simone mocht ik haar handje vasthouden. Toen was ik overtuigd :).
Ik moest in een of ander kamertje komen en toen ging die kerel uitleggen wat er zou gebeuren. Ik moest gaan liggen en dan heel diep ik en uit ademen. Ik smeekte nog om een verdoving maar volgens hem was dat niet nodig. Dus ik ademde in en uit en toen RATS zat die naald erdoor & binnen 10 sec. zat de hele piercing erin. En het deed dus echt geen pijn, echt wonderbaarlijk :D!
M'n tong is nu nog neit opgezet (8 uur later) maar volgens die kerel is dat morgen ochtend wel anders... Eten ging wel goed. Heb soep en friet op zonder al te veel moeite.

- onze camper is trouwens kapot (de versnellingsbak) dus vannacht slapen we voor de repareer garage en morgen wordt 'ie gemaakt (gelukkig op kosten van het verhuurbedrijf) Is ook wel weer eens avontuurlijk :).