Nieuw-Zeeland

Reisgids

Nieuws

Beste reistijd

Regio's en steden

Foto's

Praktisch

Nieuw-Zeeland image

Nieuw-Zeeland

Nieuw-Zeeland
Oceanië
Kiwikruger

Informatiebijeenkomst Nieuw-Zeeland

Informatiebijeenkomst Nieuw-Zeeland

Heb je altijd al meer willen weten over het land van de kiwi's, de schapen, het
bungyjumpen en Lord of the Rings?
Op zondag 8 november 2009, van 12.00-16.00 uur, is er een algemene informatiebijeenkomst over Nieuw-Zeeland. De presentatie zal plaatsvinden in de winkel Wild Moa Pies, van Ostadestraat 147 in Amsterdam.

De presentatie wordt gegeven door Rolf en Nicole Krüger. Ze begeleiden camperreizen door Nieuw-Zeeland en werken part-time voor zowel Wereldcontact als Travelhome.

Tijdens de presentatie krijg je een beeld van Nieuw-Zeeland en worden er tal van praktische tips gegeven voor een geslaagde vakantie. Of je nu gaat backpacken, rond wil reizen met een huurauto of een camper, je zult er ongetwijfeld iets van oppikken.

De catering die dag is in handen van Monique Koorn van Wild Moa Pies.
Zij zorgt voor heerlijke Nieuw-Zeelandse hapjes en tegen een kleine vergoeding kan men een glas wijn of bier erbij nuttigen. De locatie is in de winkel zelf aan de van Ostadestraat 147 in Amsterdam.


Aangezien we plek hebben voor maximaal 24 personen wordt er gewerkt met een aanmeldingslijst: vol is vol. De kosten voor deze bijeenkomst zijn € 15,- p.p. en dienen vooraf betaald te worden. Dit kan bij de winkel zelf of door middel van het sturen van een mailtje, waarna je het bankrekeningnummer toegestuurd krijgt waarnaar je het geld kunt overmaken.Na betaling volgt er een bevestigingsmail. Deze mail is je toegangsbewijs voor de middag.


Groetjes Rolf en Nicole Krüger
www.kiwikruger.nl