Nederland

Reisgids

Reistips

Nieuws

Beste reistijd

Regio's en steden

Foto's

Praktisch

Nederland image

Nederland

Nederland
Europa
Albertensandra

Even genieten van nummer 1...

Even genieten van nummer 1….

Ik stap uit m’n bed, doe de computer aan, ga naar het toilet, poets m’n tanden en ga daarna (zoals een verslaafde reisreporter ook doet) eens goed voor de computer zitten. Als eerste check ik m’n mail en open Reisreporter.nl waar heel veel reacties binnen zijn gekomen. Wat is er aan de hand…. Een andere puntentelling is in gegaan en wij staan prompt op nummer 1. Onvoorstelbaar….. we vinden het erg leuk en zijn beiden super verslaafd maar dit had ik niet gedacht.
Albert ligt ziek op bed, maar ga ik toch het goede nieuws brengen! Half ziek komt hij naar de computer en bekijkt de nieuwe stand. Beiden zijn we overrompeld en vinden het een eer om even op die ene plek te staan. Juist jullie reacties en tips zijn zo bijzonder en leuk en daar gaat het ons uiteindelijk om. Ons lijstje landen is gegroeid door onvoorstelbare mooie foto’s en tips die jullie op de site hebben gezet. O.a. Bolivia, Canada, Marokko en India hebben we door jullie eraan toegevoegd! Dus echt heel erg bedankt voor alle mooie en fijne reacties op de foto’s en de prachtige foto’s, tips en blogs die jullie plaatsen! Dank jullie wel!
Ik vrees wel dat nummer 1 voor ons van korte duur is, we hebben een heerlijke reis in het verschiet en zijn dan natuurlijk veel minder aktief met RR. Wel kunnen we jullie tips nu 'meenemen' en flink gaan oefenen (met tegenlicht fotograferen, niet alles standaard in het midden zetten, hoge/lage horizon, portretfoto’s, scherp krijgen wat je scherp wil hebben, ballonnen oid meenemen en ga zo maar door!!!!!). Nogmaals heel erg bedankt!

Hopelijk tot 9 januari. Veel liefs, Albert en Sandra