Hasselt

Reisgids

Beste reistijd

Foto's

Praktisch

Mini RR-reunie bij de balletvoorstelling van Edwina?

Hasselt,
België


In het weekend van 23-24 februari as houdt de [url="http://www.edwinaverdingh.be/kalender.html" target="_blank"]balletschool van mede-RR Edwina Verdingh [/url]haar jaarlijkse uitvoering in [url="http://www.ccha.be/bereikbaarheid" target="_blank"]CC Hasselt[/url].
Ik licht een tipje van de sluier op. Deel 1: The Secret Garden (gebaseerd op de film; maar wat aangepast aan het podium en dansers); Deel 2: highlights uit het ballet Don Quichote, hedendaags en modern (aldus Edwina aan Rhoda dd 28-11)
Verschillende RR hebben al aangegeven het leuk te vinden de uitvoering bij te wonen.(Wie waren dat ook alweer allemaal??)
Voor of na de voorstelling zouden we dan nog iets leuks met elkaar kunnen doen (uit eten oid), zodat we er dan een soort mini-RRbijeenkomst van kunnen maken.
Ook verder is Hasselt de moeite van een bezoek best waard.In en om de stad zijn [url="http://www.planetware.com/belgium/hasselt-surroundings-b-lm-13.htm" target="_blank"]diverse bezienswaardigheden[/url]. Ik noem oa het Arboretum behorend bij Landgoed Bokrijk, ook in de wintermaanden vrij toegankelijk.
Zelf blijf ik het hele weekend in Hasselt logeren. In de [url="http://www.depommerie.be/paginas_nederlands/P1_bed%26breakfast.html" target =""_blank"]B&B[/url] waar ik verblijf is op dit moment nog 1 (héle grote!) kamer over voor 1 of 2 personen.
Edwina gaf aan dat er in het [url="http://toerisme.hasselt.be/nl/commerce/13576/hassotel.html" target="_blank"]Hassotel[/url], op loopafstand van het Cultureel Centrum, wellicht wel een groepskorting te regelen valt.
We willen daarom graag inventariseren wie er kaarten voor de voorstelling willen (wees snel, want ze gaan best hard begreep ik van Edwina) en wie er zouden willen blijven overnachten.
De kaartwen zijn uitsluitend via de balletschool (Edwina dus) te bekomen.
Graag hieronder je reactie om Edwina wat te ontlasten in deze drukke tijd...
Geef aan voor welke dag (zaterdag of zondag) en voor hoeveel personen je kaarten wilt en of je - 1 of 2 nachten - wilt blijven slapen.