Jaffna

Reisgids

Beste reistijd

Foto's

Praktisch

Koe weet beste restaurant te vinden in Jaffna

Jaffna,
Sri Lanka


Het Malayan Café in Jaffna is een authentiek ,vegetarisch restaurant en staat erg goed bekend onder de locals. Deze koe weet dat ook en staat hier iedere avond rond 18.00 uur te wachten op zijn dosa. Dit was echt enorm grappig om te zien. De koe stapte zo het restaurant binnen en wachtte op zijn dosa. Per toeval dat we dit zagen gebeuren want dit restaurant stond al op onze bucketlist. Dus zijn we hier binnen getreden om het zelf te proberen.
Het gaat hier wél iets anders dan in andere restaurants. Je krijgt eerst een groot bananenblad op tafel en daar word vervolgens het eten opgeschept. Eten doe je hier met de rechterhand en bestek is hier dus niet te vinden. Wij bestellen de masala dosa en genieten van de heerlijk authentieke maaltijd.
Na het nuttigen van de maaltijd is er een speciale bak waar je de bananenbladeren kunt achterlaten. Daarnaast uiteraard een kraan om je handen te wassen. Ben je in Jaffna ga dan zeker hier eens eten want het eten is echt zalig!! En als je er rond 18.00 uur bent zie je de vaste gast vast en zeker !

Malayan Café Grand Bazaar, Jaffna