Jaisalmer

Reisgids

Beste reistijd

Foto's

Praktisch

Muzikanten bij Sam Dunes

Jaisalmer,
India


Vanuit Jaisalmer is het mogelijk om de zonsondergang bij de Sam Dunes te gaan bewonderen. Eerst ga je met kameel en begeleider een stukje lopen en zij brengen je dan naar een duin vanwaar je op je gemak het zakken van de zon kunt bekijken. Eerst komen er mannen langs die je frisdranken e.d. willen verkopen, als je dan al bij de eerste verkoper wat hebt gekocht, spelen alle andere verkopers dat ze zwaar 'beledigd' zijn, ach ja.....we gaan er maar vanuit dat ze toch wel hebben begrepen dat wij samen geen dozijn drank nodig hebben.
En dan komen de muzikanten, ze gaan voor je zitten, zonder te vragen of je dit wilt natuurlijk :-) en spelen behoorlijk lang een melodietje.
Wij begrijpen ook wel wat de bedoeling hiervan is...........het draait alleen maar om een fooitje, maar soms is het leuk om het zo lang mogelijk vol te houden om niets te geven en 'stommetje' te spelen, nou...leuk gespeeld hoor, bedankt he, doeiii!

Haha...uiteindelijk hebben we ze natuurlijk wat gegeven, we zijn de beroerdste niet (en we hebben wat leuke fotos kunnen maken), maar zij vonden het geloof ik niet zo grappig als dat wij het vonden :-)