Drakensbergen

Reisgids

Beste reistijd

Foto's

Praktisch

Mount Horeb Manor, Clarens

Drakensbergen,
Zuid-Afrika


Op de bonnefooi bij toeval terechtgekomen in de accommodatie Mount Horeb Manor. Een luxe B&B, met kamers en een patio met dit uitzicht. De Maloti Montains.
De gastheer en vrouw zijn nog niet zo lang bezig (augustus. 2016 en zijn net als eigenlijk alijd hIer in ZA bijzonder gastvriendelijk.
En ik was helemaal verrast door de prijs. Afh.van de grootte van de kamer van 750R voor 2pk. (die was nog vrij, er zijn maar 6 kamers) tot 1200R (84 €) voor de honeymoonsuite. Inclusief ontbijt. Het is vandaag Valentijnsdag en zijn hier gister aangekomen. Vraag om walk inn rate, dat kan nog schelen.
De bedoeling was 1 nacht maar het is hier bye lekker verbly dus we hebben er nog nachtje bijgedaan.
En ik vind het wel een tip voor op RR.

Clarens ligt op weg naar Golden Gate NP en Royal Natal NP en is een goede 3 tot 4 uur rijden vanaf JHB. Het dorp is aantrekkelijk vanwege de vele ateliers en andere kunstzinnige artikelen. Goede restaurants ook trouwens. Het is nu onze 3e keer in dit dorp vanwege de ideale ligging. Nu ook eens tijd genomen om de wegen buiten de hoofdstraat te bewandelen. Is gelijk weer rurale area.

Mount Horeb Manor is echt een aanrader!
Ruime kamer, comfortabel ingericht, heerlijke bedden, ruime badkamer, gratis wifi en veilig parkeren. Op loopafstand van het centrum.