Kazan visum

Als je op reis gaat naar Kazan, is het belangrijk om vooraf te checken of je een visum Kazan nodig hebt. Het is hierbij belangrijk of je op zakenreis of op vakantie gaat, want een toeristenvisum voor Kazan heeft andere voorwaarden dan een zakenvisum. Hieronder kan je controleren of je visumplichtig voor Kazan bent. Hierbij is het van belang of je eenmalig de grens met Kazan overgaat of vaker; in dat geval kan een double entry visa Kazan gunstiger zijn, omdat het soms moeilijk is om je visum te verlengen. Een toeristenvisum is vaak 30 dagen tot 3 maanden geldig, maar dat kan per land verschillen. Eigenlijk zijn er altijd drie opties: of je hebt geen visum nodig, of je kan het visum aan de grens kopen (visa on arrival op het vliegveld) of je moet je visum voor vertrek al geregeld hebben. Deze moet je in dat geval al tonen bij het inchecken. Bij een visa on arrival, kan je die ook al voor vertrek hier regelen zodat je op het vliegveld niet in de rij hoeft te staan.

Informatie over Kazan

Beste foto's & tips van Kazan

'227974' door dcbrouwer '227974' door dcbrouwer

RuslandKazan

RuslandKazan

Kul Sharif moskee

dcbrouwer

Volgens de Lonely Planet is de Kul Sharif moskee de grootste van Europa. Deze foto is in december gemaakt net toen het een paar dagen boven nul was en het meeste sneeuw gesmolten was.

'227977' door dcbrouwer '227977' door dcbrouwer

RuslandKazan

RuslandKazan

SS Petrus en Paulus..

dcbrouwer

Een nacht foto van de SS Petrus en Paulus kathedraal. De rode gloed in de lucht komt van de, bevroren, Volga rivier die het licht van de stad weerkaatst tegen de wolken. Je ziet dan ook een grote rode streep in de lucht.

'373044' door morealin13 '373044' door morealin13

RuslandKazan

RuslandKazan

Kazan, Tatatstan

morealin13

St. Peter en Paul Kathedraal, Kazan, Tatarstan, Rusland. Geweldig mooie kerk in Kazan, mooie gele ornamenten en vanaf hier heb je uitzicht over de gehele stad.

Laat kaart zien