Noord Brabant

Reisgids

Beste reistijd

Foto's

Praktisch

Noord Brabant image

Ik ben een reisadviseuse!!!!!

Noord Brabant
Nederland
SAppelhof

Ik ben een reisadviseuse!!!!!

Ik heb een universitaire opleiding in boekhouden, public relations, marketing, computerkunde, psychologie, alle Europese talen en Swahili!

Ik kan tegelijkertijd voor 3 mensen tarieven uitzoeken, 5 reserveringen maken en 15 inkomende telefoontjes beantwoorden...
Tussendoor krijgt u natuurlijk ook alle gidsen mee!

Het is geen probleem voor mij om 7 geschakelde poolside suites voor u te boeken met ieder 2 kingsize bedden en een slaapbank. En, ja... Het is mijn schuld dat het hotel geen helikopterplatform heeft!

Natuurlijk kan ik de reservering terugvinden van 6 jaar geleden... Zelfs als u geen reserveringsnummer voor mij heeft en zegt dat de boeking was gemaakt onder een naam die begon met een X.

Mijn tweede beroep is weervrouw... Van elke bestemming kan ik u precies vertellen wanneer dat ene drupje regen valt!

Trouwens... Het is geen probleem voor mij, om snel wat kamers aan te bouwen als het hotel van uw keuze geen plaats meer heeft! En... Dit keer zal ik het helikopterplatform niet vergeten!

Ik weet voor iedere bestemming waar u de beste vegetarische restaurants kunt vinden. Ik ken in alle steden en dorpen, alle attracties die u kunt bezoeken zonder daar geld aan uit te hoeven geven.

Ik ben persoonlijk verantwoordelijk voor het eten in het vliegtuig, verkeersopstoppingen, de kwaliteit van de banden van uw huurauto, het weer en de hele nationale economie!

Het is mijn schuld dat wij geen lastminute aanbiedingen, all-inclusive van €100 per persoon hebben in het hoogseizoen... Want: Op internet staat ze volop! Ik kijk dan vast niet goed...

Door mij mist u gewoon 2 dagen van uw vakantie, want... Ik boek de chartervlucht tenslotte in! Laat heen, vroeg terug... Dat doe ik met al mijn klanten, vind ik leuk!

Ik up-sell, down-sell, cross-sell, en... Weet precies wanneer ik wat moet doen!

Ik lach, ik dans, ik zing en ik repareer de printer tegelijkertijd, want...

IK BEN EEN REISADVISEUSE!!!