Lelystad stekker

Lelystad – welke stekker heb je nodig?

Ga je op reis naar Lelystad, dan is het goed vooraf te checken welke stekkers in Lelystad gebruikt kunnen worden voor het stopcontact. En of het nodig is om een reisstekker of wereldstekker mee te nemen. In veel landen worden namelijk andere stekkers en stopcontacten gebruikt dan in Lelystad, waardoor je je meegebrachte apparatuur niet zou kunnen gebruiken. Vaak is het daarom onvermijdelijk om een verloopstekker of een wereldstekker (waarmee je in de meeste landen uit de voeten kunt) te kopen. Ons advies: als je meerdere reizen maakt, koop meteen een goede wereldstekker. Dan ben je klaar voor al je reizen want overal in de wereld zijn andere stopcontacten, en je apparatuur heeft toch electriciteit nodig.

Informatie over Lelystad

Beste foto's & tips van Lelystad

'310993' door abytravel '310993' door abytravel

NederlandLelystad

NederlandLelystad

Plantjesmarkt.

abytravel

Elk jaar wordt op de derde donderdag van april de traditionele plantjesmarkt gehouden in Lelystad. Veel inwoners maken van de gelegenheid gebruik om hun tuin weer wat op te fleuren. Deze mevrouw had al aardig haar slag geslagen. Het vervoer van al die plantjes is voor haar geen probleem. je hangt en zet ze gewoon op de scootmobiel.

'234011' door LPtje '234011' door LPtje

NederlandLelystad

NederlandLelystad

Wie op de wegen...wac

LPtje

Even een foto voor het maandthema. In Lelystad wordt jaarlijks de nationale old-timerdag georganiseerd. Dit jaar had ik wat weinig tijd maar heb nog wel een plaatje kunnen schieten. De bewerking is back in time. En om even een stukje cabaret te citeren van Gerard Cox uit Uitzending van de overheid : 'Want, zoals een heel beroemd maar bekend Surinaams gezegwijs heeft gezegd: Wie op de wegen wacht, wacht 't langst".

'144817' door anna maria '144817' door anna maria

NederlandLelystad

NederlandLelystad

Oostvaardersplassen

anna maria

Het blijft een schitterend gezicht, al die schaatsers op de Oostvaardersplassen.

Laat kaart zien