Nederland Artikelen & Blogs

Goedkoop Reizen

Helikopter vliegen vanaf € 15? Hier kan het

Gepubliceerd: 29 jan 2018 0
Helikopter vliegen, dat wil jij toch ook?! Voor de prijs hoef je het niet meer te laten, want wij zetten de goedkoopste opties voor een helikoptervlucht voor je op een rijtje.Droom jij er ook van om een helikoptertocht te maken? (Foto: Reisreporter vulture1960)1. Vlieg vanaf € 50 met UberWist je dat Uber, bekend van de particuliere taxiritjes in meer dan zeshonderd steden wereldwijd, zo nu en dan ook ándere vervoersmiddelen beschikbaar stelt? Zo kon je in het weekend van 26 en 27 augustus 2017 al voor € 50 p.p. een Uber-helikopterrondvlucht maken boven Amsterdam en voor € 100 p.p. een exclusief taxiritje boeken naar het populaire muziekfestival Mysteryland. Als je ten tijde van de Formule 1 Grand Prix, van 22 tot 26 november 2017, in Abu Dhabi was geweest, had je shuttleservice kunnen regelen bij UberCHOPPER. En op 20 en 21 januari jongstleden, was het mogelijk om met de UberHELI vanaf München of Salzburg naar de Hahnenkamm-ski-racepiste te vliegen. Op de hoogte blijven van nieuwe Uber-helikopterdeals? Houd dan de blog van Uber Nederland in de gaten en volg ze op Facebook.2. Vlieg vanaf € 129 met een traditionele helikopterserviceGeen gedoe met apps? Boek dan een binnenlandse helikoptertour bij aanbieders van het eerste uur, zoals HeliFlight en FlyOverHolland. Je kiest zelf waar de rondvlucht plaatsvindt. Eerstgenoemde vliegt vanaf 36 locaties in Nederland en kost € 129 p.p. voor een rondvlucht van 15 minuten. Laatstgenoemde vliegt vanaf twee locaties in Nederland en kost € 199 p.p. voor een rondvlucht van 25 minuten. Je boekt er trouwens al een vliegtuigvlucht vanaf € 69 p.p., in de omgeving van Rotterdam. Columbus-tip: Houd kortingswebsites zoals Groupon of Belevenissen.nl in de gaten voor speciale helikopteracties. Wat dacht je bijvoorbeeld van een helikoptervlucht van 7,5 minuut, boven je eigen gemeente, vanaf € 60 p.p.?

Wist je dat je al voor € 15 in een helikopter boven de Faeröer vliegt? (Foto: Reisreporter elinedg)3. Vlieg vanaf € 60 met VoomDe dichtgeslibde miljoenenstad Sao Paulo wordt dagelijks geplaagd door eindeloze files. Een ritje van het vliegveld naar het centrum kan dus al gauw een uur of langer in beslag nemen. Gelukkig is er een alternatief: Voom, een helikopterservice die je als forens of reiziger kunt reserveren met je smartphone. Voor een 10 minuten durende helikoptervlucht van het vliegveld naar een centraal gelegen hotel met helikopterplatform, betaal je omgerekend € 120. Het is mogelijk om je vlucht te delen – ride sharing –, wat de kosten per persoon halveert.4. Vlieg vanaf € 30 met ViatorVan Sydney tot Las Vegas en van de Alpen tot de Cariben; via de website van Viator kun je over de hele wereld excursies en activiteiten boeken. Als je ‘helikopter’ als zoekopdracht intikt, krijg je maar liefst 162 resultaten te zien. Zo boek je al een rondvlucht boven de Strip van Las Vegas vanaf € 79 p.p., een rondvlucht boven de attractieparken bij Orlando, Florida vanaf € 30 p.p., een rondvlucht boven de Niagarawatervallen vanaf € 80 p.p., een rondvlucht boven de Australische Uluru-rots vanaf € 100 p.p. en een rondvlucht langs de kust van het Dominicaanse Punta Cana vanaf € 73 p.p.5. Vlieg vanaf € 15 met lokaal vervoerJe kunt natuurlijk altijd nog op reis gaan in een gebied waar helikoptervluchten de normaalste zaak van de wereld zijn. Een goed voorbeeld is de Faeröer-eilandengroep. De eilanden in de archipel liggen zó ver uit elkaar en zijn zó bergachtig, dat de helikopter er met afstand het efficiëntste vervoersmiddel is. En het mooie is: voor een vlucht binnen het eilandenrijk betaal je slechts € 12 tot € 80. Je mag maar één helikoptervlucht per dag boeken. Regel daarom voor de terugweg een ferry óf vlieg een of enkele dagen later terug. Klik hier en hier voor meer informatie.


deel dit artikel met je vrienden:
 

Laat een reactie achter

Er zijn nog geen reacties achter gelaten.

log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.

Meer Nederland artikelen

Hotels zijn uit! 4 unieke slaapplekken to go

Hotels zijn uit, aparte slaapplekken zijn in. En wat is er nou aparter dan slapen in een afgedankt voertuig? Dit zijn onze favorieten.

Hotels zijn uit, aparte slaapplekken zijn in. En wat is er nou aparter dan slapen in een afgedankt voertuig? Dit zijn onze favorieten.

Door: Roselinde
Rooms with a view: 5x slapen in een vuurtoren

Laten we eerlijk zijn: hotelkamers zijn eigenlijk best wel saai. Tenminste, wél als je de doodnormale accommodatie-opties gaat vergelijken met een nachtje slapen in een vuurtoren!

Laten we eerlijk zijn: hotelkamers zijn eigenlijk best wel saai. Tenminste, wél als je de doodnormale accommodatie-opties gaat vergelijken met een nac...

Bird nerd Arjan: Nederland is een écht vogelparadijs

Bird nerd Arjan Dwarshuis reisde de wereld over, spotte 6852 vogelsoorten en verbrak daarmee het wereldrecord. Toch is Vlieland zijn favoriete locatie. Waarom ook jíj ze zou moeten zien vliegen!

Bird nerd Arjan Dwarshuis reisde de wereld over, spotte 6852 vogelsoorten en verbrak daarmee het wereldrecord. Toch is Vlieland zijn favoriete locati...