Reykjavik

Reisgids

Beste reistijd

Foto's

Praktisch

Hotel Frón, Reykjavik

Reykjavik,
IJsland


Prima hotel om Reykjavik te ontdekken. Centrale ligging waardoor je makkelijk de stad in loopt, veel restaurantjes rondom het hotel, ligt aan een veilige en verlichte straat (we waren met twee vrouwen, dus fijn extraatje). Je loopt in circa 10 minuten naar de Hallgrimmskirkja, vanwaar je een mooi uitzicht hebt over de stad.

Het hotel is goed bekend met en bij alle organisatoren van excursies; de busjes voor de excursies halen je altijd keurig voor het hotel op en brengen je ook weer terug. Je kunt excursies boeken bij de receptie en ze geven ook nuttige tips!

Kamers zijn simpel, maar je hebt wel alles wat je nodig hebt. Op de hogere etages was het wifi- bereik wat minder dan beneden en de achterkant van het hotel kijkt uit op de gevel van een ander hotel. Dus als je hierheen gaat vraag of je een kamer aan de voorkant kunt krijgen, dan kijk je namelijk uit over de gezellige winkelstraat.

Ontbijt staat elke morgen klaar in het restaurant naast het hotel. Compleet ontbijt mét gezellige sfeer. Omdat het ook een normaal restaurant/cafeetje is komen er ook ook locals eten. Dus naast je kop koffie en geroosterde boterham kun je met IJslanders kletsen!