IJsland Artikelen & Blogs

Bizar

Horrorscenario: bruidegom raakt koffer met trouwpak kwijt

Gepubliceerd: 11 dec 2017 0
Je gaat trouwen in het buitenland en neemt mee … je trouwoutfit. Maar wat als je koffer niet aankomt op je bestemming? Dit overkwam een Amerikaanse bruidegom. Hij loste het op ludieke wijze op.Het zal je maar gebeuren: je trouwoutfit kwijtraken vlak voor de bruiloft (Foto: Reisreporter RobertdeKok)De anonieme Amerikaanse bruidegom in kwestie had zijn bruiloft volledig uitgestippeld: hij zou zijn jawoord geven op IJsland, strak in het (trouw)pak. De kleine kans dat zijn koffer niet aan zou komen op de bestemming zag hij echter over het hoofd.Trouwen in ondergoedDe bijna-echtgenoot ging echter niet bij de (trouw)pakken neer zitten. Hij stapte in zijn boxershort en T-shirt met de tekst ‘ik heb dit trouwpak te danken aan Delta Air Lines’ in het huwelijksbootje. Het bewijst maar weer: echte liefde overwint alles.


deel dit artikel met je vrienden:
 

Laat een reactie achter

Er zijn nog geen reacties achter gelaten.

log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.

Meer IJsland artikelen

Instagram-wedstrijd: win een droomreis naar IJsland

Met Columbus win je nog eens wat, zoals deze droomreis naar IJsland voor twee personen! Zie jij zo’n toffe trip wel zitten? We leggen uit hoe je mee kan doen met je mooiste winterfoto’s.

Met Columbus win je nog eens wat, zoals deze droomreis naar IJsland voor twee personen! Zie jij zo’n toffe trip wel zitten? We leggen uit hoe je mee k...

Strand+: 5 toffe stranden met nét dat beetje extra

Bij Columbus zijn we beach bums in het hart en nieren, maar onze stranden combineren we het liefst met andere bijzondere reisactiviteiten. We presenteren: de favoriete strand+ ervaringen van onze redactie en online community!

Bij Columbus zijn we beach bums in het hart en nieren, maar onze stranden combineren we het liefst met andere bijzondere reisactiviteiten. We presente...