My Deuter Adventure. Maak kans op een Alpenreis! image

My Deuter Adventure. Maak kans op een Alpenreis!

Schrijf je nú in voor de My Deuter Adventure-actie van outdoormerk Deuter en maak kans op een wandelvakantie naar Zuid-Duitsland voor 2 personen. Zo doe je mee.

Dit kun je winnen Een Alpenrondreis voor jou en één reispartner, inclusief retourvluchten van en naar München en een Futura Pro 36- of Futura Pro 34 SL-rugzak. Daarnaast maak je samen met een Columbus-professional een minireportage die in een toekomstige editie van Columbus Travel wordt geplaatst. Is dit het begin van jouw nieuwe carrière als reisjournalist? 

Dit kun je verwachten Samen met outdoormerk Deuter nodigen we jou en één reispartner uit om met ons mee te gaan op een natuurreis langs de meest iconische plekken van de Duitse Alpen. Tijdens dit 7-daagse Deuter-avontuur bezoek je de hoogste bergtop (de Zugspitze), het hoogst gelegen bergmeer (de Funtensee) en het hoogst gewaardeerde kasteel (Slot Neuschwanstein) van Duitsland. Een Columbus-professional reist met jou en je reispartner mee en samen maken jullie een minireportage voor Columbus Travel. 

Dit moet je doen 

  • Stap 1: Toon ons wat bergwandelen of -beklimmen voor jou zo bijzonder maakt door jouw mooiste wandelfoto, beste uitzicht, adembenemendste panorama of spectaculairste klim op Instagram of Facebook te delen o.v.v. #mydeuteradventure. O, en vergeet @deuter niet te taggen!
  • Stap 2: Ga naar mydeuteradventure.com, scroll helemaal naar beneden en vul je gegevens in.