Hoan Kiem Lake visum

Als je op reis gaat naar Hoan Kiem Lake, is het belangrijk om vooraf te checken of je een visum Hoan Kiem Lake nodig hebt. Het is hierbij belangrijk of je op zakenreis of op vakantie gaat, want een toeristenvisum voor Hoan Kiem Lake heeft andere voorwaarden dan een zakenvisum. Hieronder kan je controleren of je visumplichtig voor Hoan Kiem Lake bent. Hierbij is het van belang of je eenmalig de grens met Hoan Kiem Lake overgaat of vaker; in dat geval kan een double entry visa Hoan Kiem Lake gunstiger zijn, omdat het soms moeilijk is om je visum te verlengen. Een toeristenvisum is vaak 30 dagen tot 3 maanden geldig, maar dat kan per land verschillen. Eigenlijk zijn er altijd drie opties: of je hebt geen visum nodig, of je kan het visum aan de grens kopen (visa on arrival op het vliegveld) of je moet je visum voor vertrek al geregeld hebben. Deze moet je in dat geval al tonen bij het inchecken. Bij een visa on arrival, kan je die ook al voor vertrek hier regelen zodat je op het vliegveld niet in de rij hoeft te staan.

Informatie over Hoan Kiem Lake

Beste foto's & tips van Hoan Kiem Lake

'445978' door LKok '445978' door LKok

VietnamHoan Kiem Lake

VietnamHoan Kiem Lake

Moeder en kind aan he

LKok

Het Hoan Kiem meer is een rustpunt te midden van de chaos en verkeersdrukte van Hanoi. In de vroege ochtend wordt het met gras en bomen omzoomde meer vooral gekleurd door Vietnamezen die hier hardlopen of Tai Chi beoefenen. In de namiddag, wanneer de hitte wat afneemt, is het hier een drukste van jewelste. Jongeren paraderen met hun scooters langs de wandelpaden, er worden allerlei balspelen gedaan en grootouders kopen hier een ijsje voor hun kleinkind.

'527060' door konne000 '527060' door konne000

VietnamHoan Kiem Lake

VietnamHoan Kiem Lake

Kalligrafie

konne000

In het Hoan Kiem meer in Hanoi ligt een klein eilandje, bereikbaar met het beroemde rode bruggetje (The Hug brug), waarop een kleine tempel staat. Het is de Ngoc-son tempel, die vrijelijk te bezoeken is. In deze tempel was deze man bezig om met kalligrafie allerlei woorden uit een boek over te schrijven. Even gekeken en het is een ware kunst en heel geconcentreerd werk!

'526032' door konne000 '526032' door konne000

VietnamHoan Kiem Lake

VietnamHoan Kiem Lake

Vispraatje

konne000

Op de markt van Hanoi zie je veel van dit soort taferelen. Alle visverkopers hebben de vis in grote bakken liggen waar dan een slang met zuurstof in ligt. Denk dat dat voor die vissen een niet zo prettig einde van het leven is! Deze 2 dames + manneke malen daar niet om en hebben een gezellige vispraat!

Laat kaart zien