Hai Phong visum

Als je op reis gaat naar Hai Phong, is het belangrijk om vooraf te checken of je een visum Hai Phong nodig hebt. Het is hierbij belangrijk of je op zakenreis of op vakantie gaat, want een toeristenvisum voor Hai Phong heeft andere voorwaarden dan een zakenvisum. Hieronder kan je controleren of je visumplichtig voor Hai Phong bent. Hierbij is het van belang of je eenmalig de grens met Hai Phong overgaat of vaker; in dat geval kan een double entry visa Hai Phong gunstiger zijn, omdat het soms moeilijk is om je visum te verlengen. Een toeristenvisum is vaak 30 dagen tot 3 maanden geldig, maar dat kan per land verschillen. Eigenlijk zijn er altijd drie opties: of je hebt geen visum nodig, of je kan het visum aan de grens kopen (visa on arrival op het vliegveld) of je moet je visum voor vertrek al geregeld hebben. Deze moet je in dat geval al tonen bij het inchecken. Bij een visa on arrival, kan je die ook al voor vertrek hier regelen zodat je op het vliegveld niet in de rij hoeft te staan.

Informatie over Hai Phong

Beste foto's & tips van Hai Phong

'78538' door nienma '78538' door nienma

VietnamHai Phong

VietnamHai Phong

Kayak

nienma

Kayaken op Halong Bay.

'415400' door niekdeha '415400' door niekdeha

VietnamHai Phong

VietnamHai Phong

De snelheid van het..

niekdeha

De snelheid van ons bestaan... dat letterlijk en figuurlijk aan ons voorbij vliegt... Een foto die door zijn beweging de snelheid van de tijd weerspiegelt...

'111657' door aajbrouwer '111657' door aajbrouwer

VietnamHai Phong

VietnamHai Phong

Transport

aajbrouwer

Alles gaat per brommertje of fiets.Dus ook het transport met dieren.De dierenbescherming kan hier nog veel werk verrichten.Jammer voor de dieren, maar dit zijn toch wel unieke en aparte foto,s om te nemen.Zelfs ossen worden op de "bagagedrager"meegenomen.

Laat kaart zien