Thailand

Onderwaterwereld Ko Tao Thailand

AHermsen was hier op 2018-01-29 Gepost op: 2019-02-08 3 reacties.
In januari 2018 hebben we onze vakantie in Thailand afgesloten op Ko Tao. Ko Tao is een klein eiland, gelegen in de Golf van Thailand. Het was daar heerlijk bijkomen en lekker relaxen. We proberen altijd dan wel ergens te zijn waar naast het relaxen nog wel wat te bewonderen is. Nou, op Ko Tao is dit prima te doen. Fijne besloten strandjes, heerlijk water (watertemperatuurtje zo rond de 26 graden), en een mooie onderwaterwereld. Als je niet de hele dag van strandhangen houd, kan je het relaxen hier heerlijk combineren met snorkelen. Zo vanaf het strand, als er maar wat rotsjes in de buurt zijn. Ons stekje was gelegen in de Tanote Bay. Het was daar lekker rustig. Het water is erg helder en we hebben veel mooie visjes gezien. Ik had een stuk brood mee genomen en het in mijn badpak gestopt, en dat was geen succes, want ik werd belaagd en gebeten in mijn billen. Neem dit vooral mee in een flesje water met daarin stukjes brood , gegarandeerd dat je veer vissen mee lokt en houd je ze een beetje op afstand. En door al het moois vergeet je de tijd, dus trek een shirt aan, zo snorkelend boven het water kan je anders flink verbranden! We hebben de foto's gemaakt met een simpel onderwater-cameraatje, maar zijn toch best leuk geworden. Verder als tip, boek een paar dagen van te voren de boot, dit hadden wij gelukkig wel gedaan. Er waren er een paar ongelukkig, omdat het bij vertrek druk kan zijn, en als je dan niet hebt gereserveerd kan je dus niet mee.
0
3

Foto's bij dit blog

Ko Tao, Tanote Bay, brood in een flesje
Ko Tao, Tanote Bay, wat een kleur
Ko Tao, Tanote Bay, grappig zo met die ondertanden
Ko Tao, Tanote Bay, langs de touwen bijzondere vis
Ko Tao, Tanote Bay, kleurtjes op de rotsen
Alle blogs van AHermsen
 

3 reactie(s) bij "Onderwaterwereld Ko Tao Thailand"

 • profile image comment

  Wat een bijzondere ervaring, al zou ik zelf ook niet voeren. Is net als rijden door het Krugerpark daar grijp je ook niet in. Maar dat het leuk was geloof ik meteen. Hele mooie foto's erbij.

  Door agrotewal • geplaatst op 2019-02-11 16:01:23
 • profile image comment

  Mooi gebied inderdaad en foto's zijn prima. al ben ik zelf niet van het voeren van de vissen. Is niet zoals het hoort maar dat is persoonlijke visie.

  Door ThijsVDenBurg • geplaatst op 2019-02-10 18:23:19
 • profile image comment

  Wat een prachtige foto’s! En goeie tips ook!

  Door Elleke • geplaatst op 2019-02-09 01:06:49

Laat een reactie achter

log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.