Bangkok

Reisgids

Beste reistijd

Foto's

Praktisch

Things to do in Bangkok

Bangkok,
Thailand


Vrijwel iedere reis naar Thailand begint en/of eindigt in Bangkok. En dit zijn de things to do there voor een afwisselend verblijf.

Hotspots die je bezocht moet hebben zijn het Grand Palace en op dat terrein de tempel Wat Prae Kaew, de granieten tempel Wat Arun en de marmeren tempel Wat Benchamabophit. Dan heb je een mooie afwisseling van soorten tempels. Ook Golden Mount is leuk om te bezoeken. Vaak vind je er monniken gekleed in oranje gewaden. En vanaf daar heb je een prachtig uitzicht over de stad.

Een boottocht over de Mae Nam Chao Praya rivier met een bezoek aan de flooting market mag niet ontbreken. En natuurlijk Khao San Road, de bekendste toeristen straat met hostelletjes, eetkraampjes, restaurantjes, bars en clubs, waar je je vooral ’s avonds prima zult vermaken.

Bangkok staat bekend om de nep-merk kleding die je op markten kunt kopen. De stad kent ook enkele moderne malls waar je je als shop-a-holic goed kunt uitleven. Een ervan, MBK, kun je met de skytrain bereiken, leuk om zo door de stad te ‘rijden’!

www.reismuts.nl