Bangkok

Reisgids

Beste reistijd

Foto's

Praktisch

Met een rocketboat door de klongs van Bangkok

Bangkok,
Thailand


Dat je met Co van Kessel tours prachtige fietstochten in en om Bangkok kunt maken zal bij vele reisreporters wel bekend zijn. Ook wij hebben al diverse fietstochten gemaakt en het blijven ervaringen om nooit te vergeten.
Maar nu is er een nieuwe excursiemogelijkheid bij gekomen, nl. Co Rocket Boating, met een knipoog naar de beroemde bootachtervolging in de James Bond film The Man with the Golden Gun uit 1974!
Tijdens deze excursie vaar je eerst met de Chao Praya River Express boot naar de stad Nonthaburi ten noorden van Bangkok. Hier hebben we met onze gids de plaatselijke markt bezocht, een heel lokale markt, dus erg authentiek. Daarna stap je in een longtailboot en vaar je door diverse kanalen. Zo krijg je een goed beeld van het leven langs deze klongs. Na een bezoek aan een prachtige tempel stapten we over in wat het hoogtepunt van deze toer is, de rocketboat! Supersnelle kleine bootjes, die met hoge snelheid door de smalle kanalen varen. En dat is natuurlijk reuze leuk en spannend! Je waant je even James Bond... Kortom, een aanrader!

http://www.covankessel.com/nl/tour/cos-rocket-boating-5-uur-multi-boot-tour/