Bangkok

Reisgids

Beste reistijd

Foto's

Praktisch

'Crocodile Farm' in Samut Prakarn, niet doen!

Bangkok,
Thailand


Tja, meestal prijst men hier iets aan, maar ik kan een bezoek aan 'The Crocodile Farm' in Bangkok van harte afraden.
En wel om hetvolgende. BIj binnenkomst loop je al langs verschillende betonnen bakken waar veel te veel krokodillen in gezet zijn. Hier en daar ook een bak met de misvormde gevallen. Het geheel maakte nou niet meteen een diervriendelijke indruk. Op dat moment had ik al spijt dat ik met deze excursie mee was gegaan. Enfin. Men kon ook nog naar een show kijken, waar een aantal mensen de uitdaging met de krko's aanging en hun [url="http://static.atlasobscura.com/files/place_images/800px-Dec_26_2008_Crocodile_Farm_075.JPG" target="_blank"]kop in de bek [/url]van deze dieren stopten, soms een stok overdwars in de bek gestoken en de beesten [url="http://www.bangkokpicture.com/attractions/images/samutprakarncrocodilefarm.jpg" target="_blank"]uit het water slepend[/url]. Ik werd er niet vrolijk van.
Op weg naar de uitgang werd je nog even langs de handtassenafdeling gemanouvreerd. Ik kan iedereen dit uitje afraden, het kon mij niet bekoren!

Het park is uitgegroeid tot een beroemd attractiepark en er zijn meer dan 60.000 exemplaren te bekijken. Geef mij Crocedile Hunter maar!