Bangkok

Reisgids

Beste reistijd

Foto's

Praktisch

Als hollander door Bangkok

Bangkok,
Thailand


Co van Kessel, een avontuurlijke en innovatieve Nederlander ontwikkelde meer dan twintig jaar geleden als eerste fietstochten in Bangkok.
Als langdurig resident en liefhebber van de gevarieerde metropool door zag hij het totaal van het plaatje van snelle stads ontwikkeling, muurvaste files en luchtvervuiling. Dit is Bangkok of Thailand niet.

Co maakte het herontdekken van Bangkok zijn levens-werk. Hij spendeerde vele duizenden uren op z'n fiets om de straten, straatjes, steegjes, sloppen en kanalen te doorkruisen tussen de grote verkeersaders.

Hij vond ware schatten van het dagelijkse Thaise leven. Het ware Thailand, dat nog steeds bestaat. Het leven dat in de afgelopen decennia nauwelijks is veranderd. Een identiteit van de stad die nagenoeg onbekend is voor buitenstaanders.

De combinatie van kleuren, geuren, de locale marktjes, het fascinerende leven langs de kanalen, de verrassende aanwezigheid van grote groene zones: dit alles werd her- ontdekt door Co. Dit is de essentie dat Bangkok tot een van de meest betoverende Aziatische hoofdsteden maakt. Geweldige manier om deze stad te ontdekken.
http://www.covankessel.com/nl/intro.php