Bangkok

Reisgids

Beste reistijd

Foto's

Praktisch

Luxe massage resort, erg goedkoop

Bangkok,
Thailand


In Thailand stikt het van de massagesalons, maar zoek maar eens een geschikte uit waar er niet gevraagd wordt om een "happy ending". Ik heb het gevonden aan de weg Soi 1 in het Sukhumvit District.

Achter het restaurant "Elefin" ligt het "Hansar Health Spa" complex. Hier binnenlopen is alleen al een bijzondere ervaring. Het ruikt er naar de lekkerste olien en is onwaarschijnlijk schoon en sfeervol ingericht. De gasten worden ontvangen met een gezondheidsdrankje en het schoeisel wordt vervangen voor comfortabele sloffen.

Na het drankje, worden de klanten meegenomen door een van de gastvrouwen naar een kamer waar allemaal houten bedden staan met heerlijke matrassen erop. De bedden worden gescheiden door witte gordijnen. De gasten krijgen de gelegenheid om zich om te kleden en krijgen ruimvallende, zachte kleding aan. Wanneer je op het bed plaatsneemt, vallen de gordijnen dicht, gaat de vogeltjesmuziek aan en komt de masseuze. Het is geen huid-op-huid massage, maar alles gaat over de kleding heen. Erg fijn voor wie niet van aanraking houdt, maar wel gemasseerd wil worden!

Ik heb een benen, armen, rug, schouders, nek, hals en schedel massage genomen. Het duurde een uur, waar ik 10 euro voor heb betaald.

Na afloop kreeg ik nog een kop kruidenthee en kon daar zo lang blijven zitten als ik wilde.

Het complex beschikt ook over een zwembad en een loungeruimte.