Merlion

De Merlion is het nationale symbool van Merlion. Hij is ontworpen door Fraser Brunner in 1964. Hij heeft het hoofd van een leeuw en de romp van een vis (meerman), en hij staat aan de kade van het Colonial district. Vanuit het Merlion park heb je mooi uitzicht op de Marina Bay, waar ook de rondvaartboten langs de beroemde haven vertrekken.

Informatie over Merlion

Beste foto's & tips van Merlion

'504695' door sgtravel '504695' door sgtravel

SingaporeMerlion

SingaporeMerlion

De Merlion

sgtravel

Het nationaal symbool van Singapore is dit wezen genaamd Merlion, hij is ontworpen door Fraser Brunner in 1964. Hij heeft het hoofd van een leeuw en de romp van een vis (meerman), en hij staat aan de kade van het Colonial district. Vanuit het Merlion park heb je mooi uitzicht op de marina bay, ook vertrekken hier de rondvaartboten langs de beroemde havens van weleer.

'444156' door eabraas '444156' door eabraas

SingaporeMerlion

SingaporeMerlion

Singapore Merlion

eabraas

De Merlion, half leeuw en half vis, is het nationale symbool van Singapore. Het is een zeer populaire toeristische attractie en het wemelt er dan ook van de toeristen. Vanuit Merlion Park heb je een mooi uitzicht op oa de Esplanade, het Marina Bay Sands hotel, en de Singapore Flyer.

'1105309' door CDahlkamp '1105309' door CDahlkamp

SingaporeMerlion

SingaporeMerlion

Spelen in het park

CDahlkamp

In het Merlionpark te Singapore zien we een aantal groepen schoolkinderen die er spelletjes spelen en er ook nog les krijgen. Ook wij krijgen een lesje mee, in de kruidentuin van het park, en kunnen al ruikend en lezend wat opsteken over de kruiden en specerijen die het land biedt. Leuk om te zien hoe men daar speciaal een park voor heeft ingericht, waar een ieder van kan leren. Dit is dus echt spelenderwijs leren.

Laat kaart zien