Kirthargebergte beste reistijd

Het weer in Kirthargebergte

Of je nu op zoek bent naar cultuur, een bijzondere verre reis of juist een actieve vakantie in de planning hebt: op reis wil je goed weer.  Daarom is het handig om vooraf het actuele vooruitzicht voor Kirthargebergte te bekijken om niet overvallen te worden door slechte weersomstandigheden.
Wil je weten wat het klimaat en de weersverwachting is in Kirthargebergte? Hieronder vind je de gemiddelde temperatuur en neerslag per maand, zodat je weet of je moet rekenen op regen of zonneschijn. Zo ga je altijd voorbereid op reis. 
 

Beste reistijd voor Kirthargebergte

* De oranje vlakjes geven de beste reistijd weer

 

 De gemiddelde temperatuur en neerslag in Noord-Pakistan:De gemiddelde temperatuur en neerslag in
Zuid-Pakistan:De beste reistijd voor het noorden van Kirthargebergte is april, september en oktober. Voor het zuiden is november t/m februari de beste reistijd.
Door het noorden van Kirthargebergte reis je het beste tijdens de zomermaanden. Mits je je in de bergen bevindt. In het laagland is het bizar heet en kan je het best reizen in april, september of oktober: lekker warm en weinig regen. Wanneer het in het noorden rond november te koud wordt, begint in het zuiden het beste reisseizoen, dat loopt tot en met februari.


Reisadvies
Voor Kirthargebergte geldt een negatief reisadvies.

Feestdagen
23 maart Kirthargebergte Dag, 14 augustus Onafhankelijkheidsdag, 9 november Dag ter ere van Allama Muhammad Igbal, 25 december Dag ter ere van Quaid-e-Azam.

Alle beste reistijden in handige pocket
Wil je te allen tijde op de hoogte zijn van de beste reistijden van alle landen wereldwijd? Dan kun je niet zonder de supercompacte Columbus Reisplannerpocket. Hierin vind je de beste reistijd per land, de gemiddelde temperatuur en neerslag per maand, wanneer het regenseizoen valt, wanneer het warm en koud is en wanneer de feestdagen vallen. Zo heb je de wereldwijde weersverwachting in je broekzak! Koop de Columbus Reisplanner voor € 12,95 of krijg deze gratis bij een abonnement

 

Informatie over Kirthargebergte

Laat kaart zien