Mustang

Foto door Reisreporter Jasperaroundtheworld

Sulawesi, het vroegere Celebes, staat bekend om de prachtige koraalriffen en de traditionele Torajastammen. Tijdens een excursie kun je kennismaken met de gewoonten en gebruiken van deze bijzondere stam. Het nationale park Bunaken ligt in Sulawesi. Het bestaat uit vijf eilanden voor de kust van Manado.

Informatie over Mustang

Beste foto's & tips van Mustang

'1085152' door neretslok '1085152' door neretslok

NepalMustang

NepalMustang

Mustang

neretslok

Eigenlijk is dit een rivier die soms woest kan stromen. Maar het grootste deel van het jaar is het in Mustang droog, stoffig en dor. Het ligt in de zogenaamde regenschaduw van de Annapurna en het regent er dus nauwelijks. Mooi woest ruig landschap. Puur nog.

'1063671' door neretslok '1063671' door neretslok

NepalMustang

NepalMustang

On the 'road' in...M

neretslok

Al eerder plaatste ik een foto van Mustang, het kleine verborgen voormalig koninkrijkje tegen de grens met Tibet. Je waant je hier ver weg van de wereld. Deze opname is een van mijn favoriete opnamen uit dit gebied.

'1090047' door neretslok '1090047' door neretslok

NepalMustang

NepalMustang

Hoeden op grote hoogt

neretslok

Een herder sjokt met zijn vee omhoog, over de weg die van Jomsom naar Mukhtinat (10 km) stijgt van 2900 naar 3800 meter hoogte. Hij gaat - begrijpelijkerwijze - niet snel. Alles lijkt hier wat kleurloos maar dat is de realiteit hier: in dit bijna-maanlandschap overheersen grijs en bruin.

Laat kaart zien

Laatste Mustang artikelen

Columbus-team op pad. On the road in onbekend Mustang

Schrijfster Ynske Boersma en fotograaf Malou van Breevoort brachten de geïsoleerde Nepalese regio Mustang voor ons in kaart. Al ging dat niet zonder slag of stoot. Ze zagen twee vluchten gecanceld worden, trotseerden bergwegen terwijl het ijzelde en werden opgehouden door overstekend wild. Een impre...

Schrijfster Ynske Boersma en fotograaf Malou van Breevoort brachten de geïsoleerde Nepalese regio Mustang voor ons in kaart. Al ging dat niet zonder s...