Zuid Mongolie stekker

Zuid Mongolie – welke stekker heb je nodig?

Ga je op reis naar Zuid Mongolie, dan is het goed vooraf te checken welke stekkers in Zuid Mongolie gebruikt kunnen worden voor het stopcontact. En of het nodig is om een reisstekker of wereldstekker mee te nemen. In veel landen worden namelijk andere stekkers en stopcontacten gebruikt dan in Nederland, waardoor je je meegebrachte apparatuur niet zou kunnen gebruiken. Vaak is het daarom onvermijdelijk om een verloopstekker of een wereldstekker (waarmee je in de meeste landen uit de voeten kunt) te kopen. Ons advies: als je meerdere reizen maakt, koop meteen een goede wereldstekker. Dan ben je klaar voor al je reizen want overal in de wereld zijn andere stopcontacten, en je apparatuur heeft toch electriciteit nodig.

Informatie over Zuid Mongolie

Beste foto's & tips van Zuid Mongolie

'261629' door Dapau '261629' door Dapau

MongoliëZuid Mongolie

MongoliëZuid Mongolie

Sanddunes & Sunsets

Dapau

De zingende zandduinen van Khongoryn Els bij zonsondergang doen je de pijn van de helse klim naar boven snel vergeten. En er loopt bijna niemand mensen. Gaat dat toch zien!

'209805' door Dapau '209805' door Dapau

MongoliëZuid Mongolie

MongoliëZuid Mongolie

Clouds and Sand

Dapau

De zandduinen van Khongoryn Els behoren tot de grootste en meest spectaculaire duinen van Mongolië. De hoogste duinen gaan tot 300 meter. De klim naar de top is bijna ondoenlijk, maar het uitzicht wat je staat te wachten mag mag er wezen!

'522465' door hestermaasdam '522465' door hestermaasdam

MongoliëZuid Mongolie

MongoliëZuid Mongolie

Pijp roken

hestermaasdam

We hebben net een wandeling door een kloof achter de rug en we hobbelen weer verder met de bus. Dit is een fotogeniek plekje om te stoppen bij de rivier. En dan zit daar deze prachtig geklede man een pijp te roken.

Laat kaart zien