Wandelen in Kuala Lumpur en de frisse theeplantages van Cameron Highlands

Hoofdfoto bij reisverhaal 'Wandelen in Kuala Lumpur en de frisse theeplantages van Cameron Highlands'
Was hier op 2010-10-13 Gepost op: 2 reacties.
Vanwege het wegvallen van mijn blogs post ik mijn belevenissen nogmaals om zo het gehele verhaal compleet te maken. Elke reis begint met een eerste stap.Zonder handen fietsen, expres boeren kunnen laten, een doelpunt met mn linkervoet scoren, jongleren, vuurspuwen, sportopleiding volgen, wereldreis maken, genieten, papa worden. Dit zijn mijn doelen die ik wil(de) bereiken en doen. Bij deze ben ik begonnen aan mn volgende doel. Een reis rond de wereld, met verschillende landen, culturen, natuur, indrukken en belevenissen. 

Ik ben niet de eerste en zal zeker niet de laatste zijn. Maar dit is mijn wereldreis die ik met mijn eigen ogen zal zien en beleven. Dear world here I come.

Nog wat benentrekkend hobbel ik door de metropool Kuala Lumpur. Vriendelijke gezichten, drukte, en veel kleine winkels te zien. Bekende lekkere en mindere fijne geuren treden mijn neusgaten binnen. Ogen dicht en ik ben weer zes jaar terug in Nepal. Mooi hoe dit zo overeen komt. 

In de kleine winkels en markten is het afdingen weer begonnen. Eerst onwennig en dus teveel betaald, wat vriendelijke lachende gezichten naar voren brengt. Maar na een paar keer oefenen staan de gezichten minder vrolijk en wordt er goed op en neer gegaan met de prijs. Maar de lach komt weer naar voren, al met al betaal ik toch te veel. Een kleine rugzak aangeschaft, en mijn grotere dag rugzak in hostel achter gelaten, aangezien deze niet functioneel is.

Drie dagen KL is meer dan genoeg en ben blij dat ik weg ben. Samen met een Chris (Duitser) naar Cameron Highlands gegaan. Bekend om de theeplantages en rustieke omgeving. Hij haalt me over voor een hiketocht, ja tuurlijk het is pas iets minder dan 2 weken geleden dat ze in mn zaten te pulken. 5 uur later een mooie tocht en een dikkere knie rijker. Dag erna goed hersteld. 

Ook de theeplantage is leuk en mooi om te zien, jammer dat we de kleine maar kunnen bekijken. 

Verder is hier niet veel te beleven en dus maar snel een vlucht geboekt naar Borneo. De jungle in om de Orang-Oetans hopelijk te zien.

Foto's bij dit blog

Voorvertoning Wandelen in Kuala Lumpur en de frisse theeplantages van Cameron Highlands

Wandelen in Kuala Lumpur en de frisse theeplantages van Cameron Highlands

Wandelen in Kuala Lumpur en de frisse theeplantages van Cameron Highlands

Wandelen in Kuala Lumpur en de frisse theeplantages van Cameron Highlands

 

2 reactie(s) bij "Wandelen in Kuala Lumpur en de frisse theeplantages van Cameron Highlands"

  • profile image comment

    OOk voor mij is het heerlijk om de blogs nog een keer te lezen.

    Door corriedewinter • geplaatst op 2018-07-08 19:41:38
  • profile image comment

    Ik lees de blog weer met net zo veel plezier als de eerste keer, fijn dat je ze nog eens plaatst. De foto is natuurlijk geweldig.

    Door agrotewal • geplaatst op 2018-07-07 20:59:27

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.