Kuala Lumpur

Reisgids

Beste reistijd

Foto's

Praktisch

Nog lekker bij moeders

Kuala Lumpur,
Maleisië


Als je even wat anders wilt dan de drukke stad Kuala Lumpur, pak dan de metro richting Batu Caves. Zodra je uitstapt, zie je al het enorme grote gouden Boddha beeld voor de ingang van de grot staan. Daarvoor vindt je nog meer grote beelden en tempels. Via een lange trap, kun je naar de ingang van de grot lopen. Dit stelt op zich niet zoveel voor, maar op deze trap zitten/ klimmen en kleuteren overal apen. Ga dus niet met voedsel in je handen lopen!
Tussen al drukte was het voor deze moeder en kind gewoon even tijd voor een hapje eten. En dat is toch wel erg snoezig om te zien.
Wij hebben in de grot ook de rondleiding bij de vleermuizen gedaan en vonden dit een leuke activiteit. Met een bouwvakkers helm en zaklamp loop je in een groep door de grot, wel met gids. We hebben veel tekst en uitleg gekregen over de vleermuizen en vooral ook het belang van deze beestjes. Het is een leuke tripje, prima te doen met kinderen. Denk wel aan gepaste kleding (over de schouders en knieën), anders mag je niet verder de trap oplopen.