Maleisië

Reisgids

Nieuws

Beste reistijd

Regio's en steden

Foto's

Praktisch

Maleisië image

Maleisië

Maleisië
Azië
Martina

Project "roodhuid-indiaan" geslaagd!

Het zal ook weer eens niet he....Martine & de zon, het leek zo'n leuke combinatie...

Momenteel zitten we op Puala Perhentian Kecil (geen ideee of je het zo schrijft, maar volgens mij komt het redelijk in de buurt) om een paar dagen bij te komen van de jungle. Voor de mensen die een beetje thuis zijn in het Malay, "Puala" betekend inderdaad "eiland". En er zijn palmbomen enzo. En heel blauw water. En visjes. En de zon schijnt. Nee, het is niet echt een straf om hier te zitten nee ;)

Voor de dagindeling van gister besloten we democratisch tot een dagje siesta en dat betekende: factor 40 op, bikini aan en op het strand gaan liggen (of in de zee). Uiteraard wel na het middaguur en regelmatig in blijven smeren, want met mijn type huid fik je gewoon heel hard weg. Maar ter vergeefs dus. Als ik nu op de top van dit eiland zou gaan staan, zou ik best goed voor vuurtoren kunnen functioneren...

Verder maken we hier niet zo heel veel mee, beetje relaxen, beetje lezen en morgen vertrekken we naar Singapore en vanuit daar dus weer verder naar de filipijnen.

Foto's plaatsen schijnt hier helaas niet te lukken, misschien dat ik morgen een nieuwe poging waag. (We hebben namelijk toch tijd zat voordat de trein gaat)

Even voor de insiders: de bikini is wave-proof! ;)