Aqtobe beste reistijd

Het weer in Aqtobe

Of je nu op zoek bent naar cultuur, een bijzondere verre reis of juist een actieve vakantie in de planning hebt: op reis wil je goed weer.  Daarom is het handig om vooraf het actuele vooruitzicht voor Aqtobe te bekijken om niet overvallen te worden door slechte weersomstandigheden.
Wil je weten wat het klimaat en de weersverwachting is in Aqtobe? Hieronder vind je de gemiddelde temperatuur en neerslag per maand, zodat je weet of je moet rekenen op regen of zonneschijn. Zo ga je altijd voorbereid op reis. 
 

Beste reistijd voor Aqtobe

* De oranje vlakjes geven de beste reistijd weer

 

 De gemiddelde temperatuur en neerslag in Aqtobe:De snikhete zomers en verrekt koude winters kun je in Aqtobe maar het beste vermijden. De overgangsmaanden, mei, juni, september en oktober zijn wat minder ruig en de aangenaamste tijd om in te reizen.


Reisadvies
Voor Aqtobe geldt een positief reisadvies.

Feestdagen
21 maart Nauryz Meyrami, 25 oktober Dag van de Republiek, 16 december Onafhankelijkheidsdag.

Alle beste reistijden in handige pocket
Wil je te allen tijde op de hoogte zijn van de beste reistijden van alle landen wereldwijd? Dan kun je niet zonder de supercompacte Columbus Reisplannerpocket. Hierin vind je de beste reistijd per land, de gemiddelde temperatuur en neerslag per maand, wanneer het regenseizoen valt, wanneer het warm en koud is en wanneer de feestdagen vallen. Zo heb je de wereldwijde weersverwachting in je broekzak! Neem een Columbus Travel abonnement en ontvang gratis de Columbus Reisplanner t.w.v. € 12,95.  

 

Informatie over Aqtobe

Beste foto's & tips van Aqtobe

'28046' door Paul Heus '28046' door Paul Heus

KazachstanAqtobe

KazachstanAqtobe

IJs nog niet sterk...

Paul Heus

Vlak bij het plaatsje Shubarkuduk probeerde men de rivier over te steken, helaas was het ijs nog niet sterk genoeg. Ook de helpers zakten door het ijs....

Laat kaart zien