Amami-Öshima beste reistijd

Het weer in Amami-Öshima

Of je nu op zoek bent naar cultuur, een bijzondere verre reis of juist een actieve vakantie in de planning hebt: op reis wil je goed weer.  Daarom is het handig om vooraf het actuele vooruitzicht voor Amami-Öshima te bekijken om niet overvallen te worden door slechte weersomstandigheden.
Wil je weten wat het klimaat en de weersverwachting is in Amami-Öshima? Hieronder vind je de gemiddelde temperatuur en neerslag per maand, zodat je weet of je moet rekenen op regen of zonneschijn. Zo ga je altijd voorbereid op reis. 
 

Beste reistijd voor Amami-Öshima

* De oranje vlakjes geven de beste reistijd weer

 

 De gemiddelde temperatuur en neerslag in Noord-Japan:De gemiddelde temperatuur en neerslag in Midden-Japan: De gemiddelde temperatuur en neerslag in Zuid-Japan:

 

Met extremen van een subarctisch klimaat op Hokkaido en subtropisch klimaat op Okinawa verveelt het Amami-Öshimase weer nooit. In het najaar, september en oktober, en voorjaar, maart tot juni, komen de twee uitersten samen in aangename, milde en droge dagen.


Reisadvies
Voor Amami-Öshima geldt een positief reisadvies.

Feestdagen
3 mei Dag van de Grondwet, 18 september Dag van Respect voor Ouderen, 3 november Cultuurdag.

Alle beste reistijden in handige pocket
Wil je te allen tijde op de hoogte zijn van de beste reistijden van alle landen wereldwijd? Dan kun je niet zonder de supercompacte Columbus Reisplannerpocket. Hierin vind je de beste reistijd per land, de gemiddelde temperatuur en neerslag per maand, wanneer het regenseizoen valt, wanneer het warm en koud is en wanneer de feestdagen vallen. Zo heb je de wereldwijde weersverwachting in je broekzak! Neem een Columbus Travel abonnement en ontvang gratis de Columbus Reisplanner t.w.v. € 12,95.  

 

Informatie over Amami-Öshima

Laat kaart zien