Indonesië stekker

Indonesië – welke stekker heb je nodig?

Ga je op reis naar Indonesië, dan is het goed vooraf te checken welke stekkers in Indonesië gebruikt kunnen worden voor het stopcontact. En of het nodig is om een reisstekker of wereldstekker mee te nemen. In veel landen worden namelijk andere stekkers en stopcontacten gebruikt dan in Nederland, waardoor je je meegebrachte apparatuur niet zou kunnen gebruiken. Vaak is het daarom onvermijdelijk om een verloopstekker of een wereldstekker (waarmee je in de meeste landen uit de voeten kunt) te kopen. Ons advies: als je meerdere reizen maakt, koop meteen een goede wereldstekker. Dan ben je klaar voor al je reizen want overal in de wereld zijn andere stopcontacten, en je apparatuur heeft toch electriciteit nodig.

De stekker(s) die in Indonesië gebruikt kunnen worden zijn : Type C, F en G
Stekker C
Stekker F
Stekker G

Informatie over Indonesië

'434042' door belande '434042' door belande

Indonesië

Indonesië

Fisherman

'S morgens vroeg wanneer de dauw nog als een sluier door het groen hangt in het mooie ochtendlicht is deze visser al op zoek naar zijn vangst voor de dag. Foto is gemaakt in Situ Gunung, Indonesie.

'511193' door Rhodaxx '511193' door Rhodaxx

Indonesië

Indonesië

Onderweg naar een...t

We hebben een flinke wandeling gemaakt naar de watervallen in de buurt van Munduk en zijn op zoek naar een restaurantje. Onderweg zie ik dit typische Balinees beeld, de poort naar een tempeltje en een verlaten brommertje met een constructie erop waarin plastic zakjes met goudvissen hangen. En dat restaurantje hebben we ook gevonden, het is een topzaak, ga er eten als je in Munduk bent. Warung Classic. Jl. Kayu Putih | Desa Munduk, Buleleng, Bali, Munduk, Bali 81152, +62 819-9977-9750

'540098' door MadelonK '540098' door MadelonK

Indonesië

Indonesië

Lovely old woman in..

Door een Fietstocht te maken vanuit de stad UBud kom je langs de leuke lokale dorpjes en huizen. Een mooie gelegenheid voor leuke portret foto`s.

Bekijk alle Indonesië foto's en tips