New Delhi

Reisgids

Beste reistijd

Foto's

Praktisch

Salaam Baalak City Walk door Delhi met straatkinderen

New Delhi,
India


Laat je leiden door de oude straatjes van Delhi door straatkinderen. De Salaam Baalak Trust vangt straatkinderen op en geeft ze een kans om zich te ontwikkelen en verder te komen dan alleen puur overleven.

De Salaam Baalak Trust heeft kinderen van de staat opgeleid tot gids.
Tijdens een City Walk laten de kinderen hun stad zien, kunnen ze hun verhaal doen, hun Engels verbeteren en bijdragen aan de zorg van Salaam Balaak voor straatkinderen. En als bezoeker krijg je de kans om meer te leren van het leven op straat.

Je komt op plaatsen waar je anders misschien niet zou komen, je kunt vragen stellen die je anders niet makkelijk aan iemand op straat kunt vragen.

Toen ik de wandeling maakte (oktober 2011) bezochten we ook een van de opvanghuizen van Salaam Baalak. De kinderen zijn enthousiast om je te zien en te ontvangen in hun ‘’ thuis’’. Onze gids, een jongen van 15 jaar, vertelde aan het eind van de City Walk zijn levensverhaal. We werden er allemaal stil van. En ik besef hoe goed het is dat Salaam Baalak voor een deel van deze straatkinderen het verschil kan maken. Daar draag ik graag aan bij. En dat doe je al door een City Walk bij Salaam Baalak te maken.

De wandeling gaat door de binnenstad van Paharganj en het gebied rond New Delhi Railway Station.

Regel je wandeling via [url="http://www.salaambaalaktrust.com/" target="_blank"]www.salaambaalaktrust.com/[/url]