India

Reisgids

Reistips

Nieuws

Beste reistijd

Regio's en steden

Foto's

Praktisch

India image

India

India
Azië
Doppie

Prijs je Rijk - De spanning stijgt.

 
Klik hier voor wat vooraf ging.


27 december 2010


Mail van Abhishek Upadhyay: “Photo Contest 2011”.

Abhishek herinnert mij er namens het team van Makemytrip aan dat ik mijn foto up moet loaden, anders loop ik mijn prijs en eeuwige roem mis.
Dat treft: een rechtstreeks e-mailadres van iemand die zich met de actie bezighoudt, gelijk stuur ik een berichtje terug waarin ik het voor de geduldige lezer bekende probleem naar voren breng.

Vervelend is wel dat we communiceren met een tijdsverschil van 4½ uur, als ik mijn mail lees na werktijd moeten onze Indiase vrienden al weer bijna in hun mandje liggen. Hierdoor gaat er weer een dag kostbare tijd verloren – en de tijd die dringt dat heeft Abhishek bijzonder benadrukt.

Inmiddels zijn we wel enorm benieuwd geworden naar wat de prijs inhoudt: krijgen we een voucher voor een bepaald bedrag ? Of een ticket op een route waar we niks te zoeken hebben ? Is ie geldig in de periode dat wij in India zijn of kan ik een advertentie zetten op RR: “Wie zoekt een ticket voor een vlucht van Lutjepur naar Ratjepur in de periode van 15 tot 18 augustus 2013 ? Gratis af te halen”.


Klik hier voor het vervolg.