India

Reisgids

Reistips

Nieuws

Beste reistijd

Regio's en steden

Foto's

Praktisch

India image

Prijs je Rijk - Een Indiase Soap.

India
Azië
Doppie

Prijs je Rijk - Een Indiase Soap.

9 december 2010

Mail van Makemytrip: “Get yourself Name, Fame and a free Holiday !”, beroemd worden en gratis op reis, wie wil dat niet ?

Gelijk klik ik op de link in het bericht van mijn favoriete boekingssite, vooral voor het reserveren van treinkaartjes doe je jezelf een enorm plezier door voor hen te kiezen in plaats van de officiële kanalen.
Het blijkt te gaan om een fotowedstrijd, 350 winnaars kunnen verwachten hun plaatje terug te zien op de Makemytrip kalender 2011 én winnen bovendien een binnenlandse vlucht. Daarnaast zitten er nog 5 Goa-breaks in de prijzenpot.

Nou staat er toevallig een reis naar India op het programma, dus een gratis binnenlandse vlucht is altijd interessant, zeker na het op financiëel gebied rampzalig verlopen 2010.
Als brave knul plaats ik natuurlijk ook gelijk een tip op de Reisreporter site, wie weet kunnen meer mensen hier iets mee.

In de voorwaarden staat dat ik twee keer in mag zenden, dus ik selecteer twee mooie plaatjes van onze laatste Indiatrip, verzenden -hop- en nu alleen nog twee weken wachten op de uitslag.

      [img width=150 height=200 src=http://www.columbusmagazine.nl/images/user_images9/b88c8/b88c8.jpg][/img]            [img width=266 height=200 src=http://www.columbusmagazine.nl/images/user_images9/338bb/338bb.jpg][/img]

                                             (klik om te openen)

Ik reken nergens op, met verhaaltjes schrijven wil ik nog wel 'ns wat winnen maar op fotografiegebied heb ik nog een hoop te leren, over twee weken weten we meer.

Klik hier voor het vervolg.
 
 

Foto's

740a1.jpg
740a1.jpg
Doppie