China Artikelen & Blogs

Reisnieuws

Chinese metro loopt dwars door flatgebouw. Lekker makkelijk!

Gepubliceerd: 23 apr 2017 1
Vanuit je bed de metro inrollen. In China kan het. Daar werd een metrostation in (!) een flat gebouwd. De bewoners hoeven dus niet zelf naar de metro, maar de metro komt naar hen! Bekijk hier de beelden van dit gekke tafereel.deel dit artikel met je vrienden:

Meer China artikelen

5 lichtpuntjes in de strijd tegen dierenleed in 2017

Let’s face it: wilde dieren hebben het zwaar te verduren. Zo las je in ons magazine het afgelopen jaar al over de stroperij op de Afrikaanse olifant en de pangolin. Gelukkig boekten dierenactivisten in 2017 óók een aantal belangrijke ‘overwinningen’. Dit waren de vijf lichtpuntjes.

Let’s face it: wilde dieren hebben het zwaar te verduren. Zo las je in ons magazine het afgelopen jaar al over de stroperij op de Afrikaanse olifant e...

Bizar! Deze honden leven als een god in China …

Leven als een god in … China. Voor de honden in een plaatsje in de Zuid-Chinese bergen is het jaarlijkse kost. In het kader van een eeuwenoud hondenfestival worden de dieren in op maat gemaakte hondenoutfits door het dorp geparadeerd. Wat is jouw mening over dit ritueel?

Leven als een god in … China. Voor de honden in een plaatsje in de Zuid-Chinese bergen is het jaarlijkse kost. In het kader van een eeuwenoud hondenfe...

Kinderen riskeren leven om naar school te gaan ...

Om op school te komen klommen de kinderen uit dit Chinese bergdorp iedere dag 800 meter omhoog op een wankele bamboe ladder. Kijk. Die. Afgrond!

Om op school te komen klommen de kinderen uit dit Chinese bergdorp iedere dag 800 meter omhoog op een wankele bamboe ladder. Kijk. Die. Afgrond!

 

1 reactie(s) bij "Chinese metro loopt dwars door flatgebouw. Lekker makkelijk!"

  • profile image comment

    Geweldig creatief maar ik zou er niet naast willen wonen!

    Door ChristaThieme • geplaatst op 2017-04-24 08:57:02

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.